ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Οι δράσεις της ΔΗΚΕΒΙ με την «Η σκακιέρα των βιβλίων» και τα «Τα μαγικά μαξιλάρια»!

«Η σκακιέρα των βιβλίων»
Την Τετάρτη , 17 Ιουλίου 2013, τα 45 παιδιά που βρέθηκαν στο χώρο της βιβλιοθήκης έπαιξαν, για δεύτερη φορά, το όμορφο παιχνίδι γνωριμίας με τα καινούρια βιβλία. Τα παιδιά με τη βοήθεια της Λίτσας Ταρλατζή, γνώρισαν τους... κανόνες του παιχνιδιού, χωρίστηκαν σε ομάδες, με βάση τα χρώματα, και ασχολήθηκαν με τις 6 ενότητες του παιχνιδιού. Έψαξαν τίτλους , φράσεις, εικόνες, ήρωες, έπαιξαν παντομίμα κι ανακάλυψαν μέσα στα βιβλία ένα σωρό όμορφα πράγματα! Τα παιδιά το βρήκαν πολύ ενδιαφέρον και διασκεδαστικό , για άλλη μια φορά!!

«Τα μαγικά μαξιλάρια»
Την Πέμπτη , 18 Ιουλίου 2013, 40 παιδιά , φίλοι της βιβλιοθήκης, είχαν την ευκαιρία να χαρούν , με την εμψυχώτρια Μαρία Μπατάνη , όμορφο θεατρικό παιχνίδι με «Τα μαγικά μαξιλάρια», του Ευγένιου Τριβιζά.

Στο φουαγιέ του Κέντρου πολιτισμού, που μας φιλοξένησε, όλα ήταν έτοιμα για δράση. Οι ήρωες ζωντάνεψαν και μας ταξίδεψαν στο μαγικό κόσμο της ιστορίας, που ενθουσίασε τα παιδιά και κράτησε το ενδιαφέρον τους αμείωτο σε όλη τη διάρκεια της δράσης.

Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή της καλοκαιρινής εκστρατείας στη βιβλιοθήκη μας !! Η Μαρία Μπατάνη ξεδίπλωσε με πολύ όμορφο τρόπο της ιστορία και τα παιδιά απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι διαθέτουν φαντασία και ταλέντο!!!



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις