ΣΙΝΕ

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Η κλήρωση της Euroleague 2013-2014 στα κανάλια Novasports!

Η «καρδιά» του ευρωπαϊκού μπάσκετ… χτυπάει στα κανάλια Novasports! 
Την Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 13:00, σε απευθείας μετάδοση από το Αμφιθέατρο Mediapro στην Βαρκελώνη, τα κανάλια... Novasports 1 & Novasports 1 HD θα καλύψουν την διαδικασία της κλήρωσης της Euroleague για την σεζόν 2013-2014.

Στην περιγραφή θα είναι ο Δημήτρης Καρύδας και ο Νίκος Παπαδογιάννης, ενώ η κλήρωση θα μεταδοθεί και σε live streaming από το WEB TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους φιλάθλους.

Στην πόλη της Ισπανίας, ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός και ο πρωταθλητής ΕλλάδαςΠαναθηναϊκός θα μάθουν τους αντιπάλους τους στη φάση των ομίλων για τη νέα σεζόν.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρη, με το πρώτο να βγάζει τους τέσσερις ομίλους των έξι ομάδων και το δεύτερο τα ζευγάρια των προκριματικών για τις ομάδες που θα συμπληρώσουν τους ομίλους.

Τα κανάλια Novasports θα δηλώσουν δυναμικό «παρών» και στην φετινή διοργάνωση τηςEuroleague, με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα μπάσκετ και με την προβολή τουλάχιστον 200 αγώνων σε ζωντανή μετάδοση μέχρι και το Final Four 2014.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis.
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις