ΣΙΝΕ

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ο Θοδωρής Αμπατζιάδης μας παρουσιάζει το πρώτο του Music Video από το πρώτο του τραγούδι με τίτλο ..Παραδίνομαι..!!

Ο Θοδωρής Αμπατζιάδης είναι 23 ετών και κατάγεται απο τη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται με το τραγούδι,τη σύνθεση και τον στίχο. Είναι ένας νέος καλλιτέχνης και μόλις έχει κυκλοφορήσει το πρώτο του Music Video από το...
πρώτο του τραγούδι με τίτλο ''Παραδίνομαι''

Τους στίχους του κομματιού υπογράφει ο Αλέξανδρος Στέφου, τη μουσική οι Θοδωρής Αμπατζιάδης και Αλέξανδρος Στέφου, ενώ την παραγωγή ο Ηλίας Κόλκας. 
Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι τα 4 τελευταία χρόνια σαν ανεξάρτητος καλλιτέχνης αλλα και σαν μέλος συγκροτημάτων: Goldfish (Alternative Rock) και Σκισμένα Jeans ¨(Ποπ-ροκ,Έντεχνο).

Σπουδάζει Δημόσιες Σχέσεις και Επικοινωνία στο Α.Τ.Ε.Ι Δυτικής Μακεδονίας στο Παράρτημα της Καστοριάς, όπου έχει κάνει πολλές συναυλίες σε διάφορες μουσικές σκηνές και μουσικά festivals.
Έχει ανοίξει συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών όπως ο Πάνος Μουζουράκης,ο Απόστολος Βαλαρούτσος, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Κόζας (τραγουδιστής των ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ).

Το 2011 πήρε μέρος στον πρώτο διαδικτυακό διαγωνισμό τραγουδιού (Live2sing) πού διοργάνωσε το mad TV και έλαβε την 14ή θέση λίγο πριν τους 12 του τελικού. Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τραγούδι του σε μουσική δική του και στίχους του Αλέξανδρου Στέφου.
Αυτό είναι το πρώτο του τραγούδι με τίτλο ‘’Παραδίνομαι’’ 

Ακούστε το...

goldenradio.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις