ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Αστυνομικοί έπαιρναν ''μάτι'' από κρυφές κάμερες τις κρατούμενες που γδύνονταν! [βίντεο+φωτο]

Έντεκα γυναίκες και ένας άνδρας υπέβαλαν αγωγή κατά του αστυνομικού τμήματος του Puyallup στην πολιτεία της Ουάσιγκτον...υποστηρίζοντας, ότι κρυφές κάμερες τοποθετημένες στις...
τουαλέτες τους κατέγραφαν.
Η αστυνομία από την πλευρά της αρνείται οποιαδήποτε αδικοπραγία κατά κρατουμένων και ισχυρίζεται ότι δίνουν στους υπόπτους ρούχα πριν τους φωτογραφήσουν. Παράλληλα, υποστηρίζει ότι οι ύποπτοι μαγνητοσκοπούνται για λόγους ασφαλείας.

Ωστόσο, οι πολίτες επιμένουν και ισχυρίζονται ότι «για μία παρατεταμένη περίοδο το αστυνομικό τμήμα του Πιουάλαπ χρησιμοποιούσε αυτή την πρακτική παραβιάζοντας βασικά δικαιώματα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο συνήγορος μιας εκ των γυναικών, James Egan, ο οποίος κατέθεσε την αγωγή ενώπιον του δικαστηρίου του Pierce County.


Όπως υποστηρίζεται στην αγωγή, οι αστυνομικοί όταν συνελάμβαναν κάποια γυναίκα για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ την οδηγούσαν στο τμήμα. Εκεί την υποχρέωναν να πάει στην τουαλέτα, να γδυθεί και να φορέσει μια ειδική φόρμα. Όλη αυτή η διαδικασία γινόταν υπό το άγρυπνο βλέμμα των αστυνομικών.

Μια από τις γυναίκες που υπογράφουν την αγωγή είπε στο CNN: «Αυτό που κάνουν είναι ανώμαλο. Είναι σαν να βλέπουν πορνό. Νιώθω απίστευτη παραβίαση. Ικανοποίησαν την αρρωστημένη φαντασία τους βλέποντας με γυμνή.»


Σύμφωνα με την ίδια αστυνομικοί που την παρακολουθούσαν μέσα από την κάμερα έκαναν άσεμνα σχόλια, όπως «Μου αρέσουν οι κοκκινομάλλες» και «Εχεις ωραίο σώμα».

από directNEWS.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις