ΣΙΝΕ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Κουίζ: Ποιος πασίγνωστος πρώην επιθετικός του ΟΣΦΠ, βγαίνει με τη Στικούδη;

Αλήθεια ποιος πρώην στράηκερ των ερυθρολεύκων με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, έμπλεξε στα «δίχτυα» της Κατερίνας Στικούδη;
Όπως αναφέρει η Real News, ο...

 Ράφικ Τζιμπούρ, ο aλγερινός επιθετικός φέρεται πως είναι μαγεμένος από την Κατερίνα Στικούδη και αποδεικνύει πως γνωρίζει από πρέσινγκ και εκτός γηπέδων, αφού εδώ και λίγες εβδομάδες μαρκάρει στενά την τραγουδίστρια και dj!

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις εμφανίσεις της Κατερίνας στην Πάργα, την Πρέβεζα και την Ηγουμενίτσα, ο Ραφίκ βρισκόταν πάντα ανάμεσα στους θαυμαστές της και απολάμβανε το πρόγραμμα της τραγουδίστριας.

Πέρα από αυτό όμως, οι δυο τους έχουν κάνει και κοινές εξόδους τόσο σε γνωστά καφέ και εστιατόρια της Δροσιάς, της Σταμάτας και του Αγίου Στεφάνου όσο και στο καζίνο της Πάρνηθας το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες επισκέφτηκαν πρόσφατα μαζί.

Λίγες ημέρες μετά τη γνωριμία τους πάντως η Κατερίνα Στικούδη είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται με τον ποδοσφαιριστή γράφοντας «Με τον… Ραφίκ Τζιμπούρ. Αυτό θα πει επίθεση…».

Για να δούμε αν ο Ράφικ θα κατορθώσει να… ευστοχήσει στο δυσκολότερο ίσως πέναλτι της καριέρας του!


Παρασκηνιο

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ εχθές βρέθηκα στα "Φανούρεια" 2013, στον Οικισμό Οινόη Νέας Ορεστιάδας που τιμούσε τον Άγιο Φανούριο και έμεινα άναυδος με τα τούρκικα τραγούδια που χόρευαν.
Ντροπή και αίσχος στον σύλλογο "κρασοχώρι" και πιο πολλές ευθύνες στον δήμαρχο Μουζά που χειροκροτούσε.
Εντάξει ο λαός αυτός των "γκαγκαβούζηδων" είναι κατατρεγμένος και κυνηγημένος, δεν είναι Έλληνες στην καταγωγή όμως εφόσον ζουν στην Ελλάδα 90 και πλέον χρόνια πρέπει να σταματήσουν να λένε τούρκικα όπως:
"Χήρα τούρκισα να παντρευτεί να γεννήσετε τουρκόπουλα, να χαρείτε την τουρκιά".
"Αχ, Μολδαβία μου, ο πασάς και ο βεζύρης να'ναι καλά και θα κάνουμε παιδιά να τιμήσουν την τουρκιά".
Γκαγκαβούζηδες δεν είστε Έλληνες στο αίμα αλλά, δηλώνετε Έλληνες στην ταυτότητα και ζείτε στην Ελλάδα εάν θέλετε να αναπολείτε το πρόσφατο παρελθόν να πάτε στην τουρκιά ή στη χώρα καταγωγή σας στη μολδαβία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις