ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Ένα στα γρήγορα (για τη ζέστη)

Όταν το σεξ που κάνεις με τον αγαπημένο σου όλο το χειμώνα πάνω στο κρεβάτι καταντά βαρετό, σημαίνει πως ήρθε η ώρα ν' αφήσετε τη φωλίτσα και να πιάσετε τον έρωτα σε... άλλα μέρη.
Μιας και ο καιρός άνοιξε και η θερμοκρασία ανέβηκε, δοκιμάστε την ποικιλία του έρωτα στα γρήγορα και προσοχή: μακρυά από τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων και τη φυλακή!

1. Ένα στα γρήγορα... στο κάμπριο αυτοκίνητο: γυρνώντας από το ξέφρενο κάμπινγκ στα μπαράκια της παραλιακής, βρίσκεις τον εαυτό σου να μην μπορεί ν' αντισταθεί στο ανοιχτό πουκαμισάκι του καλού σου και επιθυμείς να τον πάρεις, εδώ και τώρα. Το σεξ στο αυτοκίνητο και ειδικά το καλοκαίρι με την ανοιχτή οροφή και το αεράκι να χαϊδεύει τα κορμιά σας, κάνει το ''αυτοκινητάτο'' ακαταμάχητο.
Πώς θα το κάνεις: αν το αυτοκίνητο είναι νέας τεχνολογίας και τα καθίσματα πέφτουν εντελώς δοκιμάστε τα κουταλάκια (ξαπλώνετε πλάτη με πλάτη και εκείνος διεισδύει από πίσω). Σε κάθε άλλη περίπτωση παραμείνετε στο κλασικό γυναίκα από πάνω αλά καθιστά (ενώ εκείνος παίρνει θέση στο κάθισμα του οδηγού ή του συνοδηγού ή και στο πίσω, εσύ ανεβαίνεις πάνω του και κάθεσαι αντικριστά. Για μεγαλύτερη δική σου ηδονή και καλύτερη δική του θέα, γύρε το κορμί σου προς τα πίσω και κινήσου αργά πάνω κάτω.

2. Ένα στα γρήγορα.... καθ'οδόν: το ταξίδι για τη Σαντορίνη σου φαίνεται μεγάλο; Κάνε την ώρα να περάσει γρηγορότερα με λίγο στοματικό έρωτα.
Πώς θα το κάνεις: Αν δεν μπορείς να αποφύγεις τα αδιάκριτα βλέμματα, κάντο στο αμάξι καθ' οδόν για το σπίτι (εννοείται πως πρέπει να παρκάρετε σε μια άκρη του δρόμου, προς αποφυγή των ατυχημάτων). Έπειτα, υπάρχουν και τα ολονύκτια ταξίδια με τρένο ή λεωφορείο. Πιάστε γαλαρία, ανέβα πάνω του και κανείς δεν θα πάρει μυρωδιά τι κάνετε εκεί πίσω.
3. Ένα στα γρήγορα στην... ακροθαλασσιά: ξεκινήσατε για το πρώτο σας μπάνιο στη θάλασσα αλλά το νερό σας φάνηκε πολύ κρύο. Εκμεταλλεύσου το χρόνο που θα περάσεις πλάι του στην ακροθαλασσιά. Αυτή την εποχή εύκολα θα βρείτε κάποια ερημική αμμουδιά που με φόντο τα άστρα (το νυχτερινό μπανάκι είναι μια ωραία παραλλαγή) θα ζήσετε ατέλειωτες στιγμές μοναδικού σεξ.
Πώς θα το κάνεις: για να αποφύγεις τα μικρόβια και την αναστάτωση που μπορεί να φέρει η άμμος, προτιμήστε το σεξ στα τέσσερα. Εσύ κάθεσαι μπρούμυτα και στηρίζεσαι στα χέρια και στα γόνατά σου. Εκείνος έρχεται από πίσω και διεισδύει.
Καυτή παραλλαγή: εκείνος βάζει το φουσκωτό ενώ εσύ βρίσκεις μια ωραία λίμνη. Έτσι δεν χρειάζεται ούτε να κολυμπήσετε στα παγωμένα νερά, ούτε να αντιμετωπίσετε την άμμο. Επιδοθείτε σε αρκετό ιεραποστολικό σεξ και προσοχή στους κυνηγούς αγριόπαπων.
4. Ένα στα γρήγορα... στο παρκάκι: ενώ βρίσκεστε αγκαλίτσα για πικ νικ , σου ανοίγει η όρεξη να ζευγαρώσεις σαν τα ζουζουνάκια και τα ζωάκια του πάρκου.
Πώς θα το κάνεις: εκείνος ξαπλώνει ανάσκελα και εσύ έρχεσαι από πάνω του και γέρνεις προς τα εμπρός. Αφού διεισδύσει, εσύ συνεχίζεις να κινείσαι μπρος πίσω σαν να χορεύεις μέχρι να έρθει και ο οργασμός.

Τα πρέπει και τα μη του γρήγορου σεξ (για τη ζέστη):
* Μην επισκεφτείτε κάποιο πάρκο ή κάμπινγκ ή θάλασσα για πρώτη φορά που δεν γνωρίζετε τις συνθήκες που επικρατούν εκεί, και μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις.
*Αν αποφασίσετε να καταγράψετε τις περιπετειώδεις σεξουαλικές εξορμήσεις σας, φρόντισε να κρατήσεις εσύ το υλικό των αναμνήσεων, για να μην καταλήξεις σαν την Ριάνα, με σέξι πόζες στην εξοχή σε όλα τα site του διαδικτύου.
* Έχε πάντα μαζί σου το απαραίτητο πακέτο χαρτομάντηλα για να σκουπίζεις όσα πρέπει από θάλασσες και εξοχές.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις