ΣΙΝΕ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ: Σκοτώθηκε γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής . . .

Ήταν λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα...την Κυριακή 25 Αυγούστου 2013 όταν το ΙΧ που οδηγούσε 25χρονος και μοναδικός επιβαίνοντας σε αυτό, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολόνα καλωδίων που ξερίζωσε, καταλήγοντας σε ...
αγροτική έκταση με ελαιόδεντρα. 

Στο σημείο κατέφθασαν άμεσα δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, ασθενοφόρα του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας και ΕΚΑΒ Ιστιαίας, όπου διαπίστωσαν τον επιτόπιο θάνατο του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στα πρώτα χιλιόμετρα της Εθνικής Οδού Ιστιαίας - Αιδηψού, στο ύψος του κόμβου με τον περιφερειακό, όταν ο Χ.Χ. κατευθυνόμενος προς Ιστιαία έχασε τον έλεγχο του σπορ αυτοκινήτου πιθανόν λόγο της μεγάλης ταχύτητας που είχε αναπτύξει. Ο κινητήρας του οχήματος αποκολλήθηκε από αυτό και κατέληξε δεκάδες μέτρα μακριά με διάσπαρτα εξαρτήματα σε όλη την γύρο περιοχή.

Η σωρός οδηγήθηκε στο νεκροτομείο για νεκροψία - νεκροτομή, όπως γίνετε σε αυτές τις περιπτώσεις, ενώ το Α.Τ. Ιστιαίας έχει αναλάβει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος. 
Όλη η Ιστιαία και το Νεοχώρι όπου κατοικούσε ο νεαρός, αλλά και η ομάδα του Π.Σ. Ιστιαίας, θρηνούν ακόμη ένα θύμα της ασφάλτου στο απαρχαιωμένο και γεμάτο κακοτεχνίες οδικό δίκτυο της Βόρειας Εύβοιας.
yfilios


ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις