ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Κι άλλος πασίγνωστος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είναι ομο@φυλόφιλος!

 Ο αντι-ομ@φυλοφιλικός νόμος στη Ρωσία...ώθησε τον πρωταγωνιστή του Prison Break, Γουέντγουορθ Μίλερ, να δηλώσει ανοικτά πως...
είναι gαy.Ο πρωταγωνιστής της σειράς Prison Break που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές, Γουέντγουορθ Μίλερ, δήλωσε σε επιστολή που έστειλε προς τον διευθυντή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αγίας Πετρούπολης πως είναι ομoφυλόφιλος. Ο 41 ετών ηθοποιός απέρριψε την πρόκληση να δώσει το «παρών» στην ρωσική πόλη και το συγκεκριμένο φεστιβάλ κατακρίνοντας τον νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Ρωσία και ποινικοποιεί την ομoφυλοφιλική προπαγάνδα.


«Σας ευχαριστώ για την ευγενική πρόσκλησή σας. Ως κάποιος που έχει επισκεφθεί στο παρελθόν τη Ρωσία θα ήμουν χαρούμενος να πω πως την αποδέχομαι. Ως ομoφυλόφιλος όμως, οφείλω να αρνηθώ! Είμαι πολύ προβληματισμένος από τη στάση και τη μεταχείριση των gαy ανδρών και γυναικών από τη ρωσική κυβέρνηση. Η κατάσταση είναι μη αποδεκτή και δεν μπορώ να συμμετάσχω σε μια εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει μία χώρα όπου άνθρωποι σαν κι εμένα συστηματικά στερούνται του δικαιώματός τους να ζήσουν και να αγαπήσουν ελεύθερα. Αν οι καταστάσεις αλλάξουν θα είναι χαρά μου να αλλάξω την απόφασή μου», ανέφερε μεταξύ άλλων η επιστολή του Γουέντγουορθ Μίλερ.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις