ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Το μυστικό της Diana αποκαλύφθηκε: Ετοιμαζόταν να μετακομίσει στο Πακιστάν για χάρη του Hasnat Khan

Η ίδια μπορεί να μη ζει πια, αλλά ο μύθος της παραμένει ζωντανός. Και τα όσα έζησε, φανερά ή κρυφά, εξακολουθούν να εμπνεύουν! 
Η Πριγκίπισσα Diana, και ο έρωτας της για τον πακιστανικής καταγωγής... καρδιοχειρούργο Hasnat Khan, γίνεται εξώφυλλο για το τεύχος Σεπτεμβρίου του Vanity Fair...
Όπως αποκαλύπτει η φίλη της, Jemima Khan, πλούσια κληρονόμος, συγγραφέας και φιλάνθρωπη, η οποία ασπάστηκε τον μουσουλμανισμό για να παντρευτεί τον πακιστανό πολιτικό Imran Khan, η Diana ήταν «τρελά ερωτευμένη» Hasnat Khan, με τον οποίο διατηρούσε σχέση από το 1995 μέχρι το 1997.


«Ήθελε να μάθει πόσο δύσκολο μου ήταν να προσαρμοστώ στη ζωή του Πακιστάν», λέει η Khan και προσθέτει «Μάλιστα, είχε επισκεφτεί κρυφά την οικογένεια του Khan για να συζητήσει το ενδεχόμενο του γάμου!»

Παρ” όλα αυτά, για μια ακόμα φορά συνάντησε εμπόδια από την… πεθερά! Αν και ήταν αριστοκρατική καταγωγής, (πρώην) σύζυγος του Πρίγκιπα Καρόλου και μητέρα του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, η μητέρα του Khan, Naheed, δεν θα επέτρεπε ποτέ στο γιο της να παντρευτεί μια Αγγλίδα!

Το ζευγάρι είχε συζητήσει τόσο το ενδεχόμενο του γάμου όσο και το να αποκτήσουν παιδιά (όπως αποκαλύπτουν στο περιοδικό φίλοι της) και μάλιστα, η Diana ήθελε να κάνει μια κόρη με τον Hasnat. Ωστόσο, η σχέση διαλύθηκε περίπου την εποχή που η Πριγκίπισσα γνώρισε τον Dodi Al Fayed. Η φίλης της Diana, Rosa Monckton, αποκαλύπτει ότι ο Khan ήταν αυτός που ζήτησε να χωρίσουν, έστω και αν άλλοι φίλοι της επιμένουν ότι η Diana χώρισε τον καρδιοχειρούργο επειδή αρνήθηκε να την παντρευτεί. Η Monckton, ωστόσο, επιμένει ότι η Diana τα έφτιαξε με τον Al Fayed για να κάνει τον Khan να ζηλέψει!

Και η Jemima Khan, πάντως, συμφωνεί ότι η αιτία του χωρισμού τους ήταν ο γάμος, καθώς ο Hasnat Khan, όπως λέει, «μισούσε την ιδέα ότι θα ήταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας για την υπόλοιπη ζωή του!» Πράγματι, στη κατάθεσή του στην αστυνομία όταν ξεκίνησαν οι έρευνες για το τροχαίο που της στοίχισε τη ζωή, ο Khan είχε χαρακτηρίσει το γάμο «γελοία ιδέα» προσθέτοντας ότι «της είχα πει ότι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουμε μια φυσιολογική ζωή θα ήταν να μετακομίσουμε στο Πακιστάν, όπου δεν θα την ενοχλούσε ο Τύπος».








ksipnistere
joytv.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις