ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Ποια παρουσιάστρια μετακομίζει στο Mega στη θέση Λιάγκα-Σκορδά

Σύμφωνα με το parapolitika.gr, στο Mega φαίνεται να μετακομίζει η ...Έλενα Παπαβασιλείου μετά τη μετακίνησή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1. Η νεαρή παρουσιάστρια που έδωσε δείγματα της καλής της δουλειάς και όχι μόνο μιας και αποτελεί και μια από τις πιο σέξι και εκρηκτικές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, μέσα από την συμμετοχή της σε ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές του ALPHA, αλλά και από το ριάλιτι χορού στον ΑΝΤ1, συμφώνησε με το Mega Κύπρου και θα παρουσιάσει τα καλλιστεία. Φέτος τα καλλιστεία θα είναι εντελώς διαφορετικά γιατί θα προβληθούν ως show με οκτώ live εκπομπές.


Το show θα ονομάζεται «Feel Fantastic» και ξεκινά την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και θα θυμίζει το show της Tyra Banks, το «America’s Next Top Model»! Η Έλενα Παπαβασιλείου από τις 20 Αυγούστου θα βρίσκεται στην Κύπρο για τα γυρίσματα του τρέιλερ. Ωστόσο, η μεταγραφή-βόμβα της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 που έπιασε πολλούς στον ύπνο, ακόμη και το κανάλι της Μεσογείων φαίνεται ότι έφερε πολλές ανατροπές.


Σύμφωνα με το parapolitika.gr, oι ιθύνοντες του καναλιού αναζητούν τον τρόπο με τον οποίο να «κλείσουν» την τρύπα στο ζωντανό πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού και πολλά ακούγονται για την Έλενα Παπαβασίλειου. Κάποιοι μάλιστα ήδη την παρουσιάζουν ως την πιο πιθανή αντικαταστάτρια του πρωινού διδύμου, σε ένα νέο ωστόσο κόνσεπτ βασισμένο στην δομή της πρωινής ψυχαγωγίας, αλλά με πιο χαλαρό στυλ.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις