ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Ρούχα παραλίας προς αποφυγή!!! (pics)

Να το πρώτο μάθημα για το τι να αποφεύγουμε: πολύ αποκαλυπτικά μαγιό όπως αυτό της Nicole Coco Austin που μόνο ταυτόσημο με την καλαισθησία δεν είναι.

Η Ivana Trump είναι εκπληκτικά καλοδιατηρημένη για την ηλικία της αλλά τα έντονα χρώματα δεν είναι ταιριαστά με τη ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς της. Εδώ που τα λέμε, τα έντονα χρώματα δε δείχνουν ιδιαίτερα καλόγουστα σε κανέναν πάνω από 13 ετών.
Η Aubrey O'Day χάνει κάθε αίσθηση καλαισθησίας με αυτό το γελοία μικροσκοπικό brief κιλοτάκι.
Ένα φαρδύ μπικίνι είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε γυναίκας οπότε αδυνατούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο το επέλεξε η πάντα στιλάτη (και καλλονή) Uma Thurman. 
Είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να δείχνει το ροζ στραφταλιστό μαγιό ή το λεοπάρ τύπωμα κομψό. Η Chelsee Healey και η Tulisa Contostavlos δεν τα κατάφεραν, επίσης. 
Η Kirsten Dunst αφήνει μέρος του κάτω μέρους του στήθους της να αποκαλυφθεί εν αγνοία της. Πώς να το αποφύγετε εσείς; Αγοράστε ένα σουτιέν στο σωστό νούμερο.
Σε όλες μας αρέσει να πειραματιζόμαστε με τη μόδα αλλά η Geri Halliwell δεν σκέφτηκε καλά προτού αγοράσει αυτό το μαγιό. Σκεφτείτε μόνο το μαύρισμά σας.
Η Rumer Willis έφερε σε αμηχανία τους παρευρισκόμενους όταν αποφάσισε να φορέσει ένα μπικίνι στα εγκάνια του Marquee Dayclub στο Λας Βέγκας. Όχι λόγω σεμνοτυφίας αλλά επειδή τα μπικίνι είναι για την παραλία και όχι για κοινωνικές εκδηλώσεις σε κλειστό χώρο. 
Η Kate Hudson έχει την κορμοστασιά με την οποία μπορεί να υποστηρίξει τα πάντα. Κι όμως, ένα τόσο μικροσκοπικό μπικίνι ούτε αυτήν την τόσο αδύνατη και fit γυναίκα δεν κολακεύει.
Η Penny Lancaster θα έπρεπε να έχει διαλέξει ένα μαγιό που δένει στο λαιμό ή ένα σουτιέν με μπανέλα για να στηρίξει το στήθος της. 
Η πρώην οικοδέσποινα του Αγγλικού X Factor, Tulisa, επέλεξε ένα ενδιαφέρον μαγιό για τις διακοπές της στην Ίμπιζα. Τα εξεζητημένα κοψίματα μπορεί να είναι πολύ κομψά, αλλά σε φλούο ροζ, όχι και τόσο.
H Paris Hilton υπερβάλει αρκετά με αυτό το μαγιό σε έντονο άνιμαλ πριντ, σε συνδυασμό με σαρόνγκ και τραβάει την προσοχή για τους λάθος λόγους. 
Τα μπικίνι με κορδονάκια δείχνουν ακόμα και θεϊκά σώματα σαν της Heidi Klum άσχημα. 

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις