ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Tα πλουσιότερα μοντέλα του πλανήτη (videos)

Η Ζιζέλ Μπούντχεν παραμένει για έβδομη συνεχή χρονιά στην πρώτη θέση στην λίστα του περιοδικού "Forbes" με τα πλουσιότερα μοντέλα με έσοδα...
42 εκατομμύρια δολάρια για την περίοδο Ιούνιος 2012-Ιούνιος 2013.
Μπορεί το εισόδημά της να μειώθηκε κατά τρία εκατομμύρια δολάρια σε σχέση με πέρυσι, αλλά σχεδόν διπλασιάστηκε σε σχέση με το 2009, που ήταν 25 εκατομμύρια δολάρια.
Στην δεύτερη θέση της φετινής λίστα του Forbes βρίσκεται η Μιράντα Κερ με έσοδα 7,2 εκατομμύρια δολάρια. Πολύ λιγότερα σε σχέση με αυτά της Ζιζέλ, αλλά πολύ περισσότερα σε σχέση με τα δικά της έσοδα το 2012, τα οποία ήταν 4 εκατομμύρια δολάρια.

Στην τρίτη θέση της λίστας βρίσκεται η Αντριάνα Λίμα με ετήσια έσοδα 6 εκατομμυρίων δολαρίων, μειωμένα κατά 1,3 εκατ. δολάρια σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Η διαφορά της Λίμα με τα δύο προηγούμενα κορίτσια είναι ότι η πλειονότητα των εσόδων της προέρχεται από το συμβόλαιό της με την εταιρεία εσωρούχων Victoria Secret.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η Βρετανίδα Κέιτ Μος με έσοδα 5,7 εκατομμυρίων δολαρίων και το πρώτο τοπ μόντελ από την Κίνα, η Λιου Γουέν, η οποία στη διάρκεια του τελευταίου 12μήνου κέρδισε 4,3 εκατομμύρια δολάρια από τα διαφημιστικά της συμβόλαια με επώνυμους οίκους.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις