ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Tips για να γίνετε πιο ποθητές! Έχουν αποτέλεσμα!

Κάθε γυναίκα ξέρει πως να χειριστεί τον εαυτό της και ποιο είναι το δυνατό της σημείο. Ξέρει τι πρέπει να κάνει, που και πως. 
Υπάρχουν όμως κάποια tips που... πρέπει να σας υπενθυμίσουμε, σε περίπτωση που τα έχετε ξεχάσει!
Το να νιώθεις sexy και όμορφη είναι το παν. Υπάρχουν όμως κάποιες κινήσεις κλειδιά, που θα κάνουν τον σύντροφό σας, να σας θέλει σαν τρελός.

Κίνηση 1.
Πλησιάστε τον και ψιθυρίστε του στα αυτιά. Η περιοχή γύρω από τα αυτιά είναι μία άκρως ερωτική ζώνη που ερεθίζει κάθε άνδρα.. Πείτε του λόγια που τον ανεβάζουν ή εκφράστε του τις ερωτικές σας επιθυμίες. Κάντε ξεκάθαρο πως τον θέλετε και ότι δεν πρόκειται απλά για ένα παιχνίδι.

Κίνηση 2.
Μην ξεχνάτε να τον φιλάτε συχνά. Τα φιλιά χρειάζεται να έχουν ένταση και πάθος! Κάντε το κάποια ανυποψίαστη στιγμή για να τον ξαφνιάσετε. Απλά τραβήξτε τον και φιλήστε τα χείλη του, όπως μόνο εσείς ξέρετε!

Κίνηση 3.
Η εμφάνισή σας είναι ένα σημαντικό χαρτί! Περιποιηθείτε. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας. Φορέστε ρούχα και εσώρουχα που σας κάνουν να φαίνεστε sexy και ποθητή. Πάνω απ’ όλα αισθανθείτε το!

Κίνηση 4.
Μην ξεχνάτε να τον φλερτάρετε. Παίξτε μαζί του. Συστηθείτε του από την αρχή και ταξιδέψτε τον! Αυτή η κίνηση σπάει την μονοτονία και αναζωογονεί την σχέση.

Έτσι για αλλαγή κάντε το σήμερα!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις