ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Πάτρα: Δεν της επιτρέπουν να βγει από το σπίτι επί 10 χρόνια

Μια 27χρονη από την Πάτρα καταγγέλλει ότι δεν έχει βγει από το σπίτι της εδώ και 10 χρόνια, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι γείτονες της κοπέλας.

Όπως αναφέρει το... contraseolous.gr, ποτέ κανένας τόσα χρόνια δεν εχει πει τίποτα, επειδή φοβούνται τον πατέρα της, ο οποίος λέγεται μάλιστα ότι τον τελευταίο καιρό τη χτυπούσε. Μάλιστα, οι φωνές και το κλάμα της κοπέλας ακούγονται κάθε βράδυ στα διπλανά σπίτια.

Η 27χρονη, σύμφωνα με την ίδια πηγή, βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, καθώς ο πατέρας της της στερεί το αυτονόητο, να βγει δηλαδή από το σπίτι! Όταν εκείνος λείπει, κλειδώνει την νεαρή μέσα στην οικία τους.

Η κοπέλα καταφέρνει κάποιες φορές να βγει από ένα παράθυρο, αλλά η απόσταση που διανύει είναι ελάχιστη αφού πάντα υπάρχει ο φόβος του πρόωρου ερχομού του πατέρα της. Κάποιοι γείτονες οι οποίοι έχουν αντιληφθεί το τι συμβαίνει βοηθούν την 27χρονη, δίνοντας της λίγο φαγητό και κάποια ρούχα, αφού και από αυτά στερείται. Ήδη τα τελευταία χρόνια τη συντηρούν για τα προσωπικά της έξοδα οι φίλοι της κρυφά. Η γυναίκα ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια...

Το λόγο έχουν τώρα οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές της πόλης, οι οποίες καλούνται να εξακριβώσουν το αν οι καταγγελίες ευσταθούν.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις