ΣΙΝΕ

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Συνέβη στη Ναύπακτο: Κάρφωσε με το αυτοκίνητο σε μαντρότοιχο και μετά επιχείρησε να στραγγαλίσει την γυναίκα του!

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν κάτοικοι της Ναυπάκτου όταν είδαν ένα αυτοκίνητο να φεύγει από την πορεία του να προσκρούει σε ...μαντρότοιχο και στη συνέχεια τον οδηγό να βγαίνει από το αμάξι και να ξυλοκοπεί την γυναίκα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Οπως έγινε γνωστό στη συνέχεια επιβάτες του αυτοκινήτου ήταν ένα πρώην ζευγάρι. Οι δυο τους είχαν χωρίσει πρόσφατα και την περασμένη εβδομάδα αποφάσισαν να βγουν μια βόλτα προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Ομως, στο αυτοκίνητο άρχισε η γνωστή... μουρμούρα με αποτέλεσμα ο 40χρονος οδηγός να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να προσκρούσει σε τοίχο.

Ομως, εκτός από τον έλεγχο του αυτοκινήτου έχασε και την ψυχραιμία του αφού αμέσως μετά επιχείρησε να στραγγαλίσει την 35χρονη σύζυγό του, η οποία όταν έγινε το ατύχημα βρήκε την ευκαιρία να βγει από το αυτοκίνητο και φύγει.

Οπως αναφέρει το aixmi-news.gr ο 40χρονος την πρόλαβε και την άρπαξε από το λαιμό προσπαθώντας να την πνίξει. Στη συνέχεια την έριξε στο έδαφος και την πατούσε στο λαιμό, ενώ η γυναίκα κατάφερε κάποια στιγμή να φωνάξει βοήθεια.

Οι έκπληκτοι περαστικοί κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία η οποία κατέφθασε αμέσως στο σημείο και συνέλαβε τον Αλβανό οδηγό του οχήματος.

Η σύζυγός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες αφού έφερε τραύματα στο λαιμό.

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της αποπειράθηκε να την στραγγαλίσει, ο Αλβανός οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.
tragiko.net
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις