ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Κουβέλης - Λοβέρδος έδωσαν τα χέρια για τη συμπόρευση των κομμάτων τους

Εδωσαν τα χέρια για τη συμπόρευση των κομμάτων τους, «Δημοκρατική Αριστερά» και «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα», οι Φώτης Κουβέλης και Ανδρέας Λοβέρδος, κατά τη συνάντηση που είχαν στα γραφεία της...
ΔΗΜΑΡ στην Αγίου Κωνσταντίνου.

Οι δυο άντρες συζήτησαν για τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές για τη δημιουργία του τρίτου πόλου που «θα εκφράζει τις δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού», όπως δήλωσε ο κ. Κουβέλης. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τόνισε στο ίδιο μήκος κύματος ότι η συγκρότηση των δυνάμεων δεν μπορεί να γίνει γενικά και αόριστα αλλά στη βάση συγκεκριμένων πολιτικών, και κλείνοντας την πόρτα στο ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου και στον ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε πως οι πολιτικές αυτές θα πρέπει να είναι αντίθετες στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική, αλλά και στη δημαγωγία, που εκφράζεται μέσω της μονομερούς καταγγελίας του Μνημονίου και της στάσης πληρωμών. Για τον κ. Κουβέλη άλλωστε, άξονας του τρίτου πόλου θα πρέπει να είναι η κοινωνική συνοχή.
Από την πλευρά του ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι έχει δημιουργηθεί η ανάγκη συμπαράταξης όλων των δυνάμεων του κεντροαριστερού χώρου και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί πρόγραμμα στη χώρα που να έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τον πολίτη. Ο κ. Λοβέρδος είπε πως η συγκρότηση του χώρου θα πρέπει να γίνει έγκαιρα και όχι σε προεκλογική περίοδο, γιατί τότε μπορεί να θεωρήσει ο πολίτης ότι η πρωτοβουλία προχωράει για να διασωθούν σταδιοδρομίες.
Τέλος, οι συζητήσεις για την «ενσωμάτωση» των δυο κομμάτων, -τα οποία ωστόσο θα διατηρήσουν την αυτονομία τους- θα συνεχιστούν, ενώ τις επόμενες μέρες προγραμματίζεται συνάντηση του κ. Κουβέλη και με την πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Αννα Διαμαντοπούλου.

gkourou.com
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις