ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΧΑΣΕ όλα του τα χρήματα που είχε κρυμμένα - δείτε τι έπαθε

Πούλησε το αγαπημένο σπορ αυτοκίνητό του, ένα Toyota Supra, για να μπορέσει να πληρώσει το δάνειο του σπιτιού του για σχεδόν 13.000 ευρώ, ποσό που στην κυριολεξία αποτελούσε όλη του την περιουσία. Σάββατο απόγευμα και οι τράπεζες δεν ήταν ανοιχτές, έτσι ο άνδρας από το... Σιδνεϋ της Αυστραλίας αποφάσισε να κρύψει τα χρήματα... στο φούρνο της κουζίνας. Ήταν σίγουρος, βλέπετε, ότι τα χρήματά του θα ήταν απόλυτα ασφαλή, αφού η σύζυγός του δεν μαγείρευε σχεδόν ποτέ σε αυτόν. Έκανε όμως... λάθος!

Η σύντροφός του αποφάσισε εκείνη την ημέρα να φτιάξει κοτομπουκιές στα δύο τους παιδιά. Χωρίς να κοιτάξει μέσα, άνοιξε τα μάτια του φούρνου για να ζεσταθεί κι άθελά της... «μαγείρεψε» τα χαρτονομίσματα. «Αυτά τα χρήματα ήταν όλα όσα έχω» δήλωσε ο άνδρας σε αυστραλιανά μέσα χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του. Από ντροπή για ό,τι έπαθε. «Δεν έχω τίποτα στο όνομά μου. Αυτά τα χρήματα θα πήγαιναν κατευθείαν στην υποθήκη. Η τράπεζα μάλιστα με είχε πάρει τηλέφωνο επειδή είχα αργήσει μια δόση. Τους είπα: θα σας πληρώσω αύριο αλλά τα λεφτά μου κάηκαν!».
Μπροστά στο θέαμα των καμμένων χαρτονομισμάτων η γυναίκα ένιωσε ότι θα λιποθυμούσε με τα δάκρυα να μη σταματούν να τρέχουν στο πρόσωπό της. Η οικονομική κρίση και η πτώση στον τομέα της οικοδομής επηρέασε αρνητικά και το τζίρο στη δουλειά του άτυχου πατέρα, μια επιχείρηση κατασκευής μεταλλικών σκεπών. Το να πουλήσει το αυτοκίνητό του ήταν μονόδρομος. Ακόμα χειρότερα, λίγες ώρες μετά το ατύχημα στο φούρνο η επιχείρηση υδροδότησης έκοψε το νερό στο σπίτι της οικογένειας λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών.... Ενός κακού μύρια έπονται!
goodstory.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις