ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Δείτε τον όμιλο της Εθνικής στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ και το πρόγραμμα των αγώνων της

Η συνέχεια στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ μπορεί να δυσκόλεψε αρκετά για την Εθνική μας μετά τη σημερινή ήττα από την Φινλανδία, όμως οι διεθνείς μας δεν έχουν παρά να το παλέψουν.

Μετά τη νίκη της Κροατίας επί της Τσεχίας με 70-53, ο όμιλος της Ελλάδας διαμορφώνεται ως εξής:
Ιταλία 4β.
Ισπανία 3β.
Σλοβενία 3β.
Φινλανδία 3β.
Κροατία 3β.
Ελλάδα 2β.

Έτσι, είναι κατανοητό πως η ελληνική ομάδα έχει πολύ δύσκολο έργο καθώς εάν θέλει να προκριθεί στην προημιτελική φάση του τουρνουά και τα νοκ-άουτ παιχνίδια, θα πρέπει να νικήσει τρεις φορές σε ισάριθμα ματς τις Ισπανία, Σλοβενία και Κροατία, τις οποίες θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Ελπίδες έχει και με δύο νίκες όμως πρέπει να ευνοηθεί και από άλλα αποτελέσματα. Στα προημιτελικά προκρίνονται οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου.

Πρώτος αγώνας την Πέμπτη στις 15:30 με την Ισπανία στη Λουμπλιάνα, όπου θα πραγματοποιηθεί η συνέχεια της διοργάνωσης. Ακολουθεί το παιχνίδι του Σαββάτου με την Κροατία στις 18:45, ενώ τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσουμε τη Σλοβενία στις 18:45 επίσης.

thestival.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Κώστα βάλε και καμιά άλλη λέξη εκτός από ΣΟΚ στους τίτλους σου.Πχ νευροπληξία η τραλαλά .Κάθε δεύτερη ανάρτηση λέει πως θα πάθουμε σοκ .Ούτε σεισμολόγος να ήσουν

VATOLAKKIOTIS είπε...

ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΤΩΡΑ!!!

VATOLAKKIOTIS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις