ΣΙΝΕ

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Τittooing: Η νέα τρέλα που δίνει νέο σχήμα στις… ρώγες των γυναικών!

Μια νέα τρέλα και μόδα έρχεται πάλι να ξεσηκώσει τις γυναίκες που θέλουν να αγγίξουν την… τελειότητα!
Και λέγεται... tittooing! 
Τι είναι αυτό; 
Πρόκειται για μια... ζωγραφική στήθους που κάνει τις ρώγες πιο σκουρόχρωμες και ξεκίνησε στη Μεγάλη Βρετανία!

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια κλινικής στο Μέρσεϊσαϊντ, Γκέιλ Πράουντμαν, στη Βρετανία ήδη έχει γίνει χαμός αφού περισσότερες από τρεις (κυρίως νεαρής ηλικίας) γυναίκες την εβδομάδα το κάνουν!

«Πολλές κοπέλες σκουραίνουν τις θηλές τους, έτσι επιτάσσει η νέα μόδα», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Ο λόγος που το κάνουν είναι ότι τις θεωρούν αρκετά ροζ ή τους το ζητάνε οι σύντροφοί τους. Μερικές φορές, βέβαια, νομίζω ότι προχωρούν σε αυτή την κίνηση επειδή ξέρουν πως το δέρμα τους είναι αρκετά ανοιχτόχρωμο και νομίζουν ότι είναι πιο τρέντι να έχουν σκούρες θηλές. Ζητούν το τατουάζ για να μην ντρέπονται πια να κυκλοφορούν γυμνόστηθες ή να αλλάζουν στα δοκιμαστήρια ή να πηγαίνουν διακοπές με τους συντρόφους τους χωρίς να ανησυχούν για το σώμα τους».

Η διαδικασία του tittooing διαρκεί περίπου δύο ώρες, κοστίζει 1.200 λίρες και διαρκεί ένα με ενάμιση χρόνο. Το τατουάζ γίνεται σε δύο στάδια.
Μετά την πρώτη επίσκεψη στο ειδικό ινστιτούτο, η ενδιαφερόμενη πρέπει να περιμένει κάποιες εβδομάδες για να απορροφηθεί το μελάνι και στη συνέχεια να ξαναπάει στον ειδικό για να της βάλει τις τελευταίες πινελιές, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι απολύτως φυσικό.

Οι γυναίκες που έχουν υποβληθεί ήδη στην διαδικασία δηλώνουν ενθουσιασμένες: «Οι θηλές μου ήταν πολύ μικρές και παιδιάστικες, ένιωθα σαν μικρό κορίτσι», δήλωσε μια 32χρονη μητέρα και συνέχισε:

«Ήταν μια αρκετά απλή, ειλικρινής, γρήγορη και καθόλου επίπονη διαδικασία. Ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου. Τώρα όταν πάω για κολύμπι δεν ανησυχώ αν οι θηλές μου διαγράφονται μέσα από το μαγιό. Ακόμα και η σχέση μου με το άντρα μου έγινε καλύτερη γιατί δεν ντρέπομαι πια».

Έτσι οι αγγλίδες κάνουν τατουάζ στις ρώγες τους προκειμένου να βελτιώσουν την εικόνα τους και να φτάσουν πιο κοντά στο τέλειο στήθος.

Το τατουάζ θηλής δεν είναι κάτι καινούριο, απλώς μέχρι πρότινος γινόταν για ιατρικούς λόγους σε προσπάθειες αναδόμησης στήθους μετά από κάποια επέμβαση.

Τώρα έχει περάσει στην... υπηρεσία του καλλωπισμού με τις γυναίκες να σπεύδουν να τονίσουν τις θηλές τους για λόγους αυταρέσκειας.

star.gr
totamplo

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις