ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Εurobasket 2013: ποια χώρα πάει στον τελικό

Το εισιτήριο για τον τελικό του Eurobasket 2013 της Σλοβενίας εξασφάλισε η Λιθουανία, μετά τη νίκη επί της Κροατίας με 77-62 στον πρώτο χρονικά ημιτελικό.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι μόνο στα... πρώτα 20 λεπτά στο Eurobasket 2013. διάστημα στο οποίο οι Κροάτες κατάφεραν να μείνουν στη διεκδίκηση της νίκης (40-37). Με τους Λινας Κλέιζα και Γιόνας Ματσιούλις να «βγάζουν φωτιές» στην επίθεση, η Λιθουανία έκανε «πάρτι» στο δεύτερο μέρος και έφτασε τη διαφορά ακόμη και 20 πόντους (69-49) στο 33΄.

Κάπου εκεί οι παίκτες του Γιόνας Καζλάουσκας χαλάρωσαν με αποτέλεσμα οι Κροάτες να μειώσουν σε 70-56, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι περισσότερο. Η Λιθουανία στο Eurobasket 2013 πήρε το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό της Κυριακής, για πρώτη φορά μετά το 2003 (τότε είχε νικήσει στον τελικό της Στοκχόλμης την Ισπανία) και θα περιμένει το νικητή του αποψινού δεύτερου ημιτελικού, ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γαλλία.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Γιόνας Ματσιούλις με 23 πόντους και 4/6 τρίποντα, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Λίνας Κλέιζα, που τελείωσε το ματς με 22.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις