ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Γιορτή για την 28η Οκτωβρίου από το 4ο δημοτικό – Πρόσκληση

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα παιδιά του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών έχουν με πολύ φιλότιμες προσπάθειες ετοιμάσει τη γιορτή για την εθνική μας επέτειο (28η Οκτωβρίου).

Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους να απολαύσουμε τη γιορτή των παιδιών μας, στις 25 Οκτωβρίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα... 10.00 π.μ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΧΙ
1. Παράδοση σημαίας από τον Διευθυντή του σχολείου

2. Ομιλία από τον κ. Στουγιάννη Βασίλη

3. «Της Ελλάδας τα παιδιά» (Ποίημα από τον μαθητή Τσάτα Κοσμά του Γ2)

4. «Το ΟΧΙ του Σαράντα» (Ποίημα από την μαθήτρια Τζήμα Γεωργία του Γ2)

5. «Το ΟΧΙ το αθάνατο» (Ποίημα από τους μαθητές Παύλο Ζήσης και Θάνο Τριμίντζιο του Γ1)

6. «Στις Πίνδου τις βουνοπλαγιές (28η Οκτωβρίου)»(Ποίημα από τις μαθήτριες Χριστίνα Κυρατζή, Μαρία Μαρέσιου, Ευαγγελία Ζιώγα και Μαρία Καλαϊτζίδου, του Δ1)

7. «Ο Έφεδρος» (Τραγούδι, σε Μουσική του Κατσαρού και Στίχους του Πυθαγόρα. Τραγουδάνε οι μαθήτριες Ευαγγελία και Γεωργία Καραγιάννη, Χριστίνα Κολύδα του ΣΤ1, και Νεκτάριος Μουτούνης του ΣΤ2 μαζί με τη χορωδία) 8. «Η 28η Οκτωβρίου» (Ποίημα από τις μαθήτριες Ελένη Βλάχου και Μαρία Κιούρκα του Γ1)

9. «Μνήμη 28ης Οκτωβρίου»(Ποίημα από τον μαθητή Τοπαλίδη Νεόφυτο του Δ2)

10. «Γυναίκες Ηπειρώτισσες» (Τραγούδι σε Μουσική του Κατσαρού και Στίχους του Πυθαγόρα. Τραγουδάνε οι μαθήτριες Αρετή Αδάμου, Κωνσταντίνα Καρανάσιου του ΣΤ1 μαζί με τη χορωδία )

11. «Μάνα και γη» (Ποίημα από τον μαθητή Παπανικολάου Τηλέμαχο του Δ2)

12. «Ο Παππούς αναθυμάται» (Ποίημα από τις μαθήτριες Τσακστάρα Νικολέτα και Ματετζίδου Αθανασία του Δ2)

13. «Το τραγούδι της σημαίας» (Τραγούδι σε Μουσική του Μάνου Χατζιδάκη και Στίχους του Ιάκωβου Καμπανέλλη, από τις μαθήτριες: Μαριάντα Μωυσιάδου, Διόνυσο Παπαδόπουλο και Έφη Χατζηγεωργίου του ΣΤ2 μαζί με τη χορωδία )

14. «28η Οκτωβρίου» (Ποίημα από τις μαθήτριες: Κατερίνα Βουλογεώργου, Ναταλία Δημάδη και Σάσα Κοζόνη του Δ1)

15. «Η εισβολή» (Ποίημα από τις μαθήτριες: Ζωή Βουλογεώργου, Κων/να Δόγκαλη, Σταυριανή Καραγιάννη, Εύα Καρακώστα και Ναταλία Κολύδα του Δ1 )

16. «Λαός» (Τραγούδι σε Μουσική του Μίκη Θεοδωράκη και Στίχους του Γιάννη Ρίτσου από τους μαθητές: Νικόλαο Γιώτα του ΣΤ1, Δέσποινα Ράπτη και Αθηνά Τσεμπέρη του ΣΤ2 μαζί με τη χορωδία)

17. «Της αγάπης αίματα» (Τραγούδι σε Μουσική του Μίκη Θεοδωράκη και Στίχους Οδυσσέα Ελύτη, από τις μαθήτριες Βασιλική Τζιουβάρα του ΣΤ2 και Σωτηρία Κιβρόγλου ΣΤ1 μαζί με τη χορωδία ) 18. Παραδοσιακοί δημοτικοί χοροί από την Γ τάξη.

19. : Εθνικός Ύμνος

Μουσική παίζουν οι μαθητές: στο αρμόνιο η Δανάη Τριμίντζιου, στο τσέλο ο Αλκίνοος Μαυρομιχάλης καθώς και η δασκάλα της μουσικής κ. Βασιλική Μέτζου στο φλάουτο.
Παίζουν οι μουσικοί: 1. Αρμόνιο: Τριμίντζιου Δανάη (Στ2) 2. Τσέλο: Μαυρομιχάλης Αλκίνοος (Γ2)

Επιμέλεια γιορτής
1. Μέντζου Βασιλική (Καθηγήτρια Μουσικής) 2. Καρανάτσιου Σπυριδούλα (Καθηγήτρια Πληροφορικής)

http://4dim-greven.gre.sch.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις