ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Με καλό καιρό το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Με αίθριο καιρό θα διεξαχθούν οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, όπως προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για το επόμενο τριήμερο.


Για σήμερα Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με μικρή εξασθένηση των βορείων ανέμων.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με μόνο λίγες νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολική 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Παρόμοιο σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη, με αίθριο ουρανό. Τοπικά περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία κυμανθεί από 11 ως 23 βαθμούς κελσίου.
Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με μόνο τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου ο ουρανός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρώτες πρωινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσης στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει μεταβολή.
Τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου -αλλά και τις δύο επόμενες ημέρεςο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις