ΣΙΝΕ

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Μοιράζουν καυσόξυλα σε δημότες της Βέροιας και της Νάουσας

Ο δήμος Νάουσας συνεχίζει και φέτος για δεύτερη χρονιά, τη διανομή καυσόξυλων στους δημότες από το δημοτικό δάσος, με στόχο την... κάλυψη των αναγκών θέρμανσης για τη χειμερινή περίοδο 2013-2014, δήλωσε ο δήμαρχος Αναστάσιος Καραμπατζός.

Η διανομή στους δικαιούχους, η οποία εντάσσεται στις δράσεις κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Νάουσας, γίνεται με την εποπτεία της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου, σύμφωνα με τη διαδικασία και το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί και αναρτηθεί στην είσοδο του Δημαρχείου.

Ανάλογη πρωτοβουλία για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων ανέλαβε και ο Δήμος Βέροιας, απευθύνοντας έκκληση σε κάθε δημότη που διαθέτει ξυλόσομπα, την οποία δεν χρειάζεται, να τη δώσει στην Κοινωνική Αλληλεγγύη του Δήμου για να χορηγείται σε οικογένειες που δεν διαθέτουν μέσο θέρμανσης και η οικονομική τους κατάσταση δεν τους επιτρέπει να χρησιμοποιήσουν άλλα μέσα θέρμανσης.

Οι δημότες καθημερινά "συρρέουν" στο δημαρχείο, ζητώντας από τη διοίκηση του Δήμου λύσεις στο θέμα της θέρμανσης. H δήμαρχος Βέροιας Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου τόνισε ότι η κοινωνική δομή που λειτουργεί στο Δήμο "συνάντησε" την ανταπόκριση των δημοτών, καθώς ο κόσμος οικειοθελώς δίνει προϊόντα στην κοινωνική δομή, είτε για να διατεθούν στο κοινωνικό φαρμακείο είτε στο κοινωνικό παντοπωλείο.
blog.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις