ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Δικάζεται ο «δράκος» της Πάρου - Βασική μάρτυρας η μητέρα του θύματος [βίντεο+φωτο]

Σήμερα, Τρίτη, αναμένεται να ξεκινήσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σύρου η ακροαματική διαδικασία στη δίκη του Πακιστανού Αχμέτ..
.Βακάς, του λεγόμενου «δράκου της Πάρου», ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά και αποπειράθηκε να δολοφονήσει τη 16χρονη Μυρτώ, το καλοκαίρι του 2012.

Η δίκη επρόκειτο να ξεκινήσει την περασμένη Τρίτη, ωστόσο διεκόπη για τις 29-10-2013 για να μπορούν να είναι παρόντες οι γονείς της έφηβης, οι οποίοι βρίσκονταν στη Βοστόνη, όπου νοσηλεύεται η Μυρτώ.

Στο μεταξύ, η Μαίρη Κοτρώτσου, η μητέρα που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της 16χρονης, μίλησε στο Mega, λέγοντας:

«Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τίποτα που να αφορά αυτό το πλάσμα γιατί όσο και να το σκεφτώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τρελαθώ. Κοιτάω μόνο τη Μυρτώ. Πως θα αντιμετωπίσω τα προβλήματα της Μυρτώς. Για μένα είναι πολύτιμη.

Η βελτίωση όσο αφορά την κίνηση και την ομιλία είναι υποτυπώδης. Όσον αφορά τη νόηση υπάρχει κάποια βελτίωση. Το κυριότερο όμως πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Μυρτώ αυτή τη στιγμή είναι από κάποιες κρίσεις νευρικές που καταλήγουν σε επιληπτικές.»

Αναφορικά με τη δίκη και το αίτημα για διακοπή που υπέβαλε η οικογένεια, η κ. Κοτρώτσου διευκρίνισε:

«Είμαι η μοναδική αυτόπτης μάρτυς. Είμαι η μοναδική που τον είδε πως κοιτούσε και τι έκανε, πριν κάνει ο,τι έκανε. Είμαι η μοναδική που μπορεί να περιγράψει με σαφήνεια τον τρόπο, που μελετούσε τις κινήσεις μας.»

directNEWS.gr

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις