ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ακαδημία Τερματοφυλάκων "Νίκος Μιχόπουλος"

Μια σύγχρονη και άψογα οργανωμένη ακαδημία τερματοφυλάκων σε συνεργασία με τον Μακεδονικό, και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιστορικού συλλόγου της Θεσσαλονίκης, οργάνωσε ο Νίκος Μιχόπουλος.
Γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα τα μυστικά και τις...
ιδιαιτερότητες της θέσης "1", ο έμπειρος γκολκίπερ μεταλαμπαδεύει στους εκκολαπτόμενους, αλλά στους μεγαλύτερους ηλικιακά τερματοφύλακες τις γνώσεις του, μέσα από ένα υποδειγματικό προπονητικό πρόγραμμα που έχει εκπονήσει.
Αλλωστε, ο Μιχόπουλος, πέραν της αγωνιστικής του εμπειρίας,είναι από τους ελάχιστους Ελληνες προπονητές τερματοφυλάκων που είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο, διαθέτει δίπλωμα UEFA B', ενώ από τον Μάιο του 2011 έχει και την πιστοποίηση προπονητή τερματοφυλάκων FIFA, από την ΕΠΟ.
Τα τμήματα εκπαίδευσης αφορούν σε τρία ηλικιακά γκρουπ και πιο συγκεκριμένα για τερματοφύλακες 8-14 ετών, 14-17 ετών και 17 +
Οι προπονήσεις διεξάγονται στις πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του Μακεδονικού στην Ευκαρπία, υπό την επίβλεψη του ίδιου του Νίκου Μιχόπουλου.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, εκτός των ατομικών προπονήσεων στον αγωνιστικό χώρο, θεωρία προπόνησης, πρακτική, βιντεοανάλυση, γυμναστήριο, ελεύθερη γυμναστική σε αίθουσα (μπάλες, λάστιχα, trx κ.ά.) και είναι εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου.
Καλούνται τερματοφύλακες κάθε ηλικίας που δραστηριοποιούνται στο ερασιτεχνικό, αλλά και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του, στην πρώτη οργανωμένη Ακαδημία Τερματοφυλάκων που έγινε ποτέ στη Θεσσαλονίκη.

*Οι εγγραφές στην Ακαδημία Τερματοφυλάκων "Νίκος Μιχόπουλος", συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για περισσότερες πληροφορίες στην Γραμματεία του Μακεδονικού στο τηλέφωνο 2310 587870 και στο 6932292414
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις