ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Να γιατί δεν πρέπει να βάζεις λάδι σε μαγειρεμένα μακαρόνια

Τι κάνεις όταν τα μακαρόνια σου είναι έτοιμα πριν από τα συνοδευτικά τους; Βάζεις ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν.. Ήρθε η ώρα να σταματήσεις αυτή την κακή συνήθεια και ο λόγος είναι ο έξης…


Βάζοντας ελαιόλαδο στα φρεσκομαγειρεμένα μακαρόνια σημαίνει πως ό,τι σάλτσα και να ρίξεις μετά από πάνω δεν πρόκειται να δέσει. Τελεία και παύλα!
Αντί για λάδι ρίξε ελάχιστη σως στα μακαρόνια σου για να μην κολλήσουν μέχρι να είναι έτοιμο το γεύμα σου.
faysbook.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις