ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Νέο θρίλερ με βρέφος που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στη Μυτιλήνη

Μια νέα υπόθεση που εγείρει υποψίες αρπαγής ή πώλησης παιδιού από οικογένεια Ρομά, συγκλονίζει τη Μυτιλήνη, ενώ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα...για τον εντοπισμό των βιολογικών γονιών της μικρής Μαρίας που βρέθηκε στα Φάρσαλα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε την Τετάρτη, τη σύλληψη τριών Ρομά, δύο γυναικών και ενός άνδρα, ηλικίας 51, 19 και 21 ετών, με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου.

Σύμφωνα με το Lesvosreport.gr πρόκειται για βρέφος 2,5 μηνών, αγοράκι, το οποίο οι τρεις Ρομά είχαν στον καταυλισμό τσιγγάνων στη Βόρεια Παράκαμψη της Μυτιλήνης και όταν τις τελευταίες ημέρες το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, λόγω βρογχιολίτιδα, κίνησαν τις υποψίες.

Κοινωνικοί λειτουργοί άρχισαν να ψάχνουν την "προέλευση" του μωρού το οποίο το ζευγάρι τσιγγάνων 21χρονών άνδρας και 19χρονών η γυναίκα, δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Στην αρχή φέρονται να υποστήριζαν ότι είναι δικό τους, όμως στη συνέχεια παραδέχθηκαν ότι το πήραν από την Αθήνα "για φιλοξενία".

Κατά τις πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, προσπάθησαν να δηλώσουν το παιδί στο ληξιαρχείο Μυτιλήνης, δεν είχαν όμως τα απαραίτητα έγγραφα που να βεβαιώνουν ότι το παιδί ήταν νόμιμο.

Το Νοσοκομείο ενημέρωσε την Αστυνομία και σήμερα το μεσημέρι αστυνομικοί συνέλαβαν το ζευγάρι αλλά και την 51χρονη, μητέρα του 21χρονου, η οποία ζούσε μαζί με το ζευγάρι και βρέφος και αναμένεται γίνει εξέταση DNA.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την υπόθεση, ενώ το βρέφος παραμένει στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

directNEWS.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις