ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Σε λίγη ώρα το σπουδαίο φιλικό της Καστοριάς με τον Άρη Θεσσαλονίκης...

Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013, η Καστοριά, η οποία αν και σε φιλική αναμέτρηση που θα ξυπνήσει μνήμες, υποδέχεται τον Άρη Θεσσαλονίκης, στις 17.00, στο...
Ο.Α.Κ.Α. Δήμου Καστοριάς.

Το εν λόγω παιχνίδι γίνεται στα πλαίσια του εορτασμού των πενήντα (50) χρόνων των "γουναράδων" και οι "κίτρινοι" ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ιστορικής ομάδας, ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες που έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι δύο ομάδες την τελευταία φορά που "διασταύρωσαν τα ξίφη" τους ήταν στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Πρέπει να ανατρέξουμε στην χρονολογία του 2005, όπου ο Άρης αγωνιζόταν στη δεύτερη "τη τάξη" κατηγορία.
Μάλιστα 22η αγωνιστική στο Ο.Α.Κ.Α. ο αγώνας αυτός είχε πάρα πολύ κόσμο και από τους δύο συλλόγους, υπολογίζεται ότι ήταν στις κερκίδες κοντά στους 6.000 φιλάθλους και είχε λήξει με το στείρο 0-0. Από τότε, λοιπόν, έχουμε να ανταμώσουν οι δύο αυριανοί "μονομάχοι" και θα είναι ένα ενδιαφέρον και ιστορικός γεγονός περισσότερο για τους "ερυθροκίτρινους" που θα φορέσουν τα γιορτινά τους.

Από εκεί και πέρα είναι και μια καλή ευκαιρία για τους προπονητές των ομάδων να βγάλουν ασφαλή και χρήσιμα συμπεράσματα ως προς το υπάρχον υλικό που διαθέτουν. Ο προπονητής της Καστοριάς, Κώστας Κορμαρής, βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες στον σύλλογο και προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές και μάλιστα αύριο θα χρησιμοποιήσει δύο 11άδες για να δει σε τι ετοιμότητα βρίσκονται άπαντες για να κοιτάξει ποιου μπορούν να προσφέρουν άμεσα στο πρωτάθλημα.

Το ίδιο ισχύει για τον Σέρβο τεχνικό, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, που και αυτός με τη σειρά του θα αξιοποιήσει όλο το ρόστερ, καθώς ο Άρης μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη (1-2) θα προσπαθήσει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, γι' αυτό και το τεχνικό τιμ του Άρη αποδέχθηκε την τιμητική πρόσκληση από πλευράς της Καστοριάς και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης έδωσε το "οκ" για το φιλικό.

Με 18 παίκτες στην Καστοριά ο Άρης..
Την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και συστήματα στο φιλικό της Τετάρτης με την Καστοριά θα έχει ο Άρης. Μετά την ολοκλήρωση της xθεσινής προπόνησης ο Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του για την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Δυτική Μακεδονία σήμερα το πρωί.

Αυτή αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι: Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Γρηγοριάδης, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κοντοβάς, Κοτσαρίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μπάλιος, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Τσουμάνης.

Τέλος να αναφερθεί ότι η αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται το μεσημεράκι στην ακριτική πόλη και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο "ESPEROS PALACE", όπου θα γευματίσει και θα έχει ολιγόωρη ανάπαυση πριν το παιχνίδι, ενώ στις 15.30 θα αναχωρήσει για το γήπεδο, όπου εκεί θα τους περιμένουν φίλαθλοι και της Καστοριάς και του Άρη.

Από την άλλη μεριά το ραντεβού των παικτών της Καστοριάς είναι στην Pizza Fina, στις 12.30, όπου θα γευματίσουν, ενώ στη συνέχεια θα πιούν το καθιερωμένο καφεδάκι στο ESPEROS PALACE και κατόπιν θα μεταβούν στις 15.30, στο γήπεδο. Μετά το τέλος του παιχνιδιού η διοίκηση της Καστοριάς θα παραθέσει δείπνο στους ποδοσφαιριστές και στην τεχνική ηγεσία, στην Roma Pizza.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σύνδεσμος Φίλων του Άρη στην Καστοριά βρίσκεται επί ποδός, ενώ αναμένεται αρκετός κόσμος από όλη τη Δυτική Μακεδονία, αν ο καιρός ευνοήσει, στις κερκίδες του γηπέδου της Καστοριάς.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Καραλιόλιος (ΣΔΠ Γρεβενών) με βοηθούς τους Καστοριανούς κ.κ. Δημητριάδη και Μπίντη. Τέταρτος έχει ορισθεί ο κ. Σιδερίδης (ΣΔΠ Καστοριάς).
sentra.com.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις