ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ρόδος: Θύμα κλοπής ο διαιτητής του Διαγόρας - Ορφέας

Θύμα κλοπής έπεσε ο Σταμάτης Αντωνάς, διαιτητής στον αγώνα μεταξύ Ρόδου και Ορφέα, που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο της Ρόδου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου για το... πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Μόλις ο κ. Αντωνάς σφύριξε τη λήξη του ματς, που βρήκε νικητή το Διαγόρα με 3-1, πήγε στα αποδυτήρια και ανακάλυψε την κλοπή, καθώς διαπίστωσε ότι έλειπαν από το παντελόνι του 200 ευρώ.

Όπως εκτιμάται από τα πρώτα στοιχεία, οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στα αποδυτήρια των διαιτητών χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς, καθώς η προσοχή όλων ήταν στραμμένη στον αγώνα, πιθανότατα κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου.

Η εκτίμηση αυτή βασίζεται στο γεγονός, ότι ο ίδιος ο διαιτητής δεν είχε διαπιστώσει την κλοπή κατά τη διακοπή του αγώνα.

Σημειώνεται, ότι μετά την καταγγελία του διαιτητή στην Ασφάλεια για την κλοπή, στο στάδιο έσπευσε κλιμάκιο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας που πήρε αποτυπώματα από τα αποδυτήρια.

Ωστόσο, ο εντοπισμός του δράστη θεωρείται ότι είναι πολύ δύσκολος, καθώς στους χώρους του σταδίου κινούνται καθημερινά δεκάδες αθλητές.

directNEWS.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις