ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Απίστευτη πρόκληση Μπουτάρη: Μετατρέπει την πλατεία Καραϊσκάκη απέναντι από τον σταθμό του ΟΣΕ σε Αλβανική πλατεία!!

Οργή, θυμός και απορία. Αυτά είναι τα συναισθήματα όλων μας και των περιοίκων της οδού Μοναστηρίου απέναντι από το σταθμό του ΟΣΕ, καθώς, όπως ανακοινώθηκε από...το δήμο Θεσσαλονίκης, το πάρκο που βρίσκεται εκεί, θα μετονομαστεί από πλατεία Καραϊσκάκη σε πλατεία Δυρραχίου!!
Σε λίγο καιρό, εκεί όπου σήμερα κυματίζουν δύο σημαίες, μία γαλανόλευκη και μία με την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, θα βρίσκεται και μία τρίτη, αυτή της Αλβανίας. «Θα πάρουμε στο κυνήγι τον Μπουτάρη με τα ρόπαλα, γελάει ο κόσμος», είναι η πρώτη αντίδραση των περισσότερων περιοίκων, οι οποίοι κάνουν λόγο για «πολιτικά παιχνίδια» του δημάρχου, ενώ λένε ότι δεν τους ενημέρωσε κανείς.

Όπως έγινε γνωστό, στο πλαίσιο της συνεργασίας του δήμου Θεσσαλονίκης με τον αδελφοποιημένο δήμο Δυρραχίου στην Αλβανία, η διοίκηση Μπουτάρη αποφάσισε να ονομάσει το συγκεκριμένο πάρκο πλατεία Δυρραχίου, όπου, με τη χορηγία του αλβανικού δήμου, θα τοποθετηθούν μία μαρμάρινη στήλη, μία μεταλλική πινακίδα που θα γράφει «πάρκο Δυρραχίου» και άγνωστο για ποιον λόγο, μία μεταλλική άγκυρα.Kαι όλα αυτά ένα μόλις μήνα μετά τη βεβήλωση εκκλησιών από Αλβανούς στην Πρεμετή.

Είναι δυνατόν να δίνουμε ονόματα σε πλατείες για κάθε ξένο πολίτη που έρχεται να εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη ξεχνώντας το παρελθόν; Τι θα ακολουθήσει, πλατεία Σκοπίων μήπως; Σύνελθε δήμαρχε, γιατί καλά τα πολιτικά παιχνίδια αλλά όταν προκαλείς το κοινό περί δικαίου αίσθημα οι αντιδράσεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες και καταστροφικές....

από Krini kalamaria

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις