ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Η απάντηση της Τουρκάλας παρουσιάστριας για την απόλυσή της λόγω… ντεκολτέ

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία από την απόλυση της παρουσιάστριας Γκιοζντέ Κανσού, επειδή το ντεκολτέ που φορούσε στην εκπομπή της «σκανδάλισε» την κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν. Μια μέρα μετά την απόλυσή της, η παρουσιάστρια μίλησε...
στην εφημερίδα Χουριέτ και εξέφρασε την έντονη απογοήτευσή της για την κυβερνητική παρέμβαση στη δουλειά της...
«Δεν μπορώ να πιστέψω πως στη χώρα μας που έχουμε τόσα προβλήματα, έχει γίνει τόσο σημαντικό θέμα το ντεκολτέ μου. Κάτσανε και ασχοληθήκανε με το ντεκολτέ στο φόρεμα μου.

Τι να φορούσα σε ένα τηλεοπτικό show; Να έβγαινα με απλό μπλουζάκι; Λυπάμαι φυσικά για μένα αλλά και για όλες τις γυναίκες αυτής της χώρας», είπε και πρόσθεσε:

«Αυτό είναι ξεκάθαρη παρέμβαση στον τρόπο ζωής. Ας μας αφήσουν ήσυχες. Δικό μας είναι το σώμα, δική μας είναι η ζωή, δικό μου είναι και το ντεκολτέ μου.

Να σταματήσουν οι παρεμβάσεις. Εδώ δεν ανακατεύτηκε ποτέ η οικογένεια μου στον τρόπο ζωής μου. Πιστεύω το θέμα δεν είναι μόνο το ντεκολτέ στην εκπομπή.

Τους ενόχλησε πως μια γυναίκα στην οθόνη ήταν τόσο δυναμική, τόσο έξυπνη πως έχει αυτοπεποίθηση. Δηλαδή κάποιοι στο δικό τους μυαλό θέλουν τη γυναίκα πιο βαριά».​


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις