ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα την Τετάρτη – Ποιες περιοχές θα πληγούν

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού..
Αλλάζει ο καιρός από την Τετάρτη με την κακοκαιρία να χτυπάει όλη τη χώρα. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία...

ο καιρός θα παρουσιάσει σημαντική μεταβολή από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, ξεκινώντας από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Συγκεκριμένα για την Τετάρτη προβλέπεται ότι θα εκδηλωθούν, ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αρχικά στο Βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά. Από το απόγευμα τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν, ενώ ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σταδιακά μέχρι το βράδυ στο Νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του Βορείου και του Ανατολικού Αιγαίου.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις