ΣΙΝΕ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Ρωσίδα 18 ετών πούλησε την παρθενιά της σε δημοπρασία στο διαδίκτυο [φωτο]

Μια 18χρονη κοπέλα από τη Ρωσία, γνωστή με το παρατσούκλι «Shatuniha», έβγαλε σε δημοπρασία, μέσω Διαδικτύου, την παρθενιά της.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Siberian Times» η παρθενιά΄της 18χρονης πουλήθηκε στην τιμή των... 27.950 δολαρίων (900.000 ρούβλια). Το όνομα του αγοραστή είναι Evgeniy Volnov, χωρίς, ωστόσο, να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για αυτόν.

Η 18χρονη «Shatuniha», που κατάγεται από τη Σιβηρία «πούλησε» τον εαυτό της μέσω διαδικτυακής δημοπρασίας λέγοντας ότι «δεν είμαι χρησιμοποιημένη».
Πρόθεσή της είναι να χάσει ότι πολυτιμότερο έχει σε ξενοδοχείο της πόλης Krasnoyarsk και να πάρει τα λεφτά πριν πλαγιάσει με τον νικητή της δημοπρασίας.

Τα Ρωσικά ΜΜΕ έχουν δώσει μεγάλη έκταση στο θέμα, ενώ όπως επισημαίνει η Daily Mail, η αστυνομία της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι δεν σκοπεύει να διενεργήσει έρευνα για την υπόθεση, καθώς τόσο η νεαρή όσο και ο «αγοραστής» δεν έκαναν κάτι παράνομο.
Η κοπέλα μιλώντας στην εφημερίδα «The Siberian Times» δήλωσε: «Βρίσκομαι σε μεγάλη ανάγκη για χρήματα και γι αυτό αποφάσισα να πουλήσω ό,τι πολυτιμότερο διαθέτω. Είμαι έτοιμη για την πράξη και θέλω να γίνει άμεσα, ακόμα και αύριο. Θα έχω μαζί μου στο ξενοδοχείο και έγγραφα που πιστοποιούν ότι είμαι παρθένα. Δέχομαι μόνο μετρητά».
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η δημοπρασία διήρκεσε μόλις μία ημέρα, καθώς το ποσό που πρόσφερε κάποιος άγνωστος ικανοποίησε αμέσως την κοπέλα.







directNEWS.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις