ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Συνεχίζεται η διάθεση της εκπτωτικής κάρτας στους εργατοϋπαλλήλους και ανέργους των Γρεβενών

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Συνεχίζεται η διάθεση της εκπτωτικής κάρτας στους εργατοϋπαλλήλους του Νομού μας και τους ανέργους , με την οποία θα έχουν εκπτώσεις, από...
10% έως και 50%, από τα καταστήματα του Εμπορικού Συλλόγου αλλά και από επαγγελματίες του Νομούς , που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και θα έχουν αναρτημένο σε εμφανές σημείο στο κατάστημά τους ,σχετικό αυτοκόλλητο και θα είναι γνωστή εκ των προτέρων η έκπτωση που θα προσφέρουν ,στους κατόχους της κάρτας και που μέχρι και σήμερα έχουν εκδηλώσει 130 επιχειρήσεις του Νομού μας .

Η σχετική λίστα με τους επιχειρηματίες που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα ,θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου και στην ιστοσελίδα του Δήμου Γρεβενών σε λίγες ημέρες .

Οι εργατοϋπάλληλοι και οι άνεργοι μπορούν καθημερινά να προμηθεύονται τη σχετική κάρτα από τα γραφεία του ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Δ/νση: Εργατικής πρωτομαγιάς 1 τηλ 2462022913) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τις παρακάτω προϋποθέσεις και δικαιολογητικά:

1.Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας 2013 (εισοδήματα 2012),με ατομικό εισόδημα έως και 15.000 ευρώ και οικογενειακό 30.000 ευρώ.

2.Βιβλιάριο Ασθενείας Θεωρημένο.

3. Για τους ανέργους :Κάρτα ανεργίας σε ισχύ.

4.Ταυτότητα

Για την Διοίκηση
Ο Πρόεδρος
Χαραλαμπίδης Λάζαρος

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις