ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ρόδος: Νεκρή εντοπίστηκε η αγνοούμενη δασκάλα [βίντεο]

Νεκρή εντοπίστηκε στη Ρόδο η 27χρονη δασκάλα που αγνοείτο από το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ εξακολουθεί να αγνοείται ο 50χρονος συνάδελφός της.
Η σορός της 27χρονης, ξεβράστηκε...
στη θάλασσα της Κρεμαστής. Οι δύο εκπαιδευτικοί παρασύρθηκαν στον χείμαρρο της Κρεμαστής στην Ιαλυσό, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπαθε βλάβη και προσπάθησαν να φύγουν πεζή.

Ένας ακόμη άνδρας, συνάδελφός του, ο οποίος επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο, κατάφερε να διασωθεί.
Μια γυναίκα 40 ετών ανασύρθηκε νεκρή αργά το βράδυ, από την κοίτη χειμάρρου στην γέφυρα Μαριτσών της Ιαλυσού, όταν υποχώρησαν τα νερά, μετά την θεομηνία που έπληξε το βόρειο τμήμα του νησιού.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου, ενώ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι πληγείσες περιοχές της Ρόδου.

βίντεο και φωτο από rodiaki.gr

Συγκλονίζει η περιγραφή του 30χρονου επιζώντα στη Ρόδο: Είδα να τους παρασέρνει το νερό!
Ο 30χρονος, στην κατάθεση του στην αστυνομία σύμφωνα με το star, περιέγραψε -όπως αναφέρει η Ροδιακή- σοκαρισμένος και με τρόμο τις σκηνές που εξελίχθηκαν: «Στις 16:30 δοκιμάσαμε να διασχίσουμε το σημείο του ποταμού, το νερό φαίνονταν χαμηλό. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο άρχισε να παρασύρεται και τότε καταλάβαμε τι θα συνέβαινε και αμέσως βγήκαμε έξω».

Όπως περιέγραψε ο ίδιος, πρόλαβε και γαντζώθηκε σε ένα σημείο από τα πέδιλα της γέφυρας και κρατήθηκε εκεί μέχρι να έρθει το πρώτο πυροσβεστικό όχημα.

Ωστόσο, οι συνάδελφοί του δεν ήταν το ίδιο τυχεροί: «Στάθηκαν για λίγο και μετά χάθηκαν από τα μάτια μου! Όλα έγιναν σε ελάχιστα λεπτά»!
directnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις