ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

«Έφυγε» ο Ανδρέας Μολφέτας

Άλλος ένας παράγοντας του Ελληνικού Μπάσκετ πέθανε μετα τον Γιώργο Περσιανλή. Σε βαθιά θλίψη βυθίστηκε το βράδυ της Πέμπτης (21/11) ο χώρος του μπάσκετ και ολόκληρος ο ελληνικός αθλητισμός, καθώς ο Ανδρέας Μολφέτας «έφυγε» από την ζωή.


Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Πάτρας Ανδρέας Μολφέτας, εκ των ηγετικών στελεχών του και θείος του Γιάννη, δεν κατάφερε να βγει νικητής από το τελευταίο, όπως αποδείχθηκε παιχνίδι της ζωής του, καθώς την Πέμπτη (21/11) άφησε την τελευταία του πνοή.

Το θλιβερό μαντάτο έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης και σκόρπισε ανείπωτο πόνο στην οικογένεια του ιστορικού συλλόγου, κυρίως στην οικογένειά του, αλλά και σε όλο το ελληνικό μπάσκετ.

Ο Ανδρέας Μολφέτας έδωσε παλικαρίσια, πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο, αλλά δεν άντεξε να κρατηθεί στη ζωή.

Σε ηλικία 67 ετών ο πρόεδρος του Απόλλωνα Πατρών Ανδρέας Μολφέτας ηττήθηκε στην άνιση μάχη εναντίον της επάρατης νόσου, αφήνοντας σήμερα την τελευταία του πνοή. Υπήρξε παίκτης του μπάσκετ τη δεκαετία του 1960, ενώ τα βήματά του ακολούθησε και ο γιός του ο οποίος έπαιξε επίσης στον Απόλλωνα.

Από τη θέση του προέδρου, ο Ανδρέας Μολφέτας κατάφερε να αναγεννήσει τον ιστορικό σύλλογο της Πάτρας και να τον επαναφέρει στα «σαλόνια» της Α1 του ελληνικού μπάσκετ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις