ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Πασίγνωστο μοντέλο αποκαλύπτει τη "μάχη" της με την ανορεξία!



Συγκλονιστική είναι η αποκάλυψη του πανέμορφου μοντέλου από την Ελλάδα για την "μάχη" της με την νευρική ανορεξία! «Ήταν τρελό αλλά μας ζύγιζαν τρεις φορές την ημέρα. Ίσως για να μας κρατούν στην τσίτα.

Μάζευα τα κομμάτια μου για να κάνω...
φωτογράφιση και μετά κατέρρεα. Όταν γύρισα ήμουν 47 κιλά», αποκαλύπτει η Μάρα Δαρμουσλή στο "Πρώτο Θέμα".

«Με είδε ο μάνατζερ μου και μου είπε: "Πώς έχεις γίνει έτσι σαν κρεμάστρα; Δεν πρόκειται να δουλέψεις έτσι". Ταρακουνήθηκα καθώς όλα είχαν γίνει για την δουλειά. Με επιμονή και υπομονή ξεπέρασα την ανορεξία», αποκαλύπτει και συνεχίζει: «Ωστόσο η μάστιγα αυτή έχει πολλά κεφάλια και μου γύρισε σε πολυετή βουλιμία. Κάτι που συνειδητοποίησα όταν πλέον είχαμε στήσει την "ΑΝΑΣΑ". Επειδή δεν έκανα του εμετούς που προειδοποιούν κάποιον ότι έχει κάποια διατροφική διαταραχή, δεν έδινα σημασία. Ήμουν όμως συνεχώς στα γυμναστήρια. Μπορούσα να τρέχω πάνω στον διάδρομο επί τρεις ώρες. Με όλες τις συνέπειες, τους τραυματισμούς, τους πόνους , την εξάντληση πέρα από τα όρια», καταλήγει.



omg.yahoo.com


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις