ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ζωή Δαλακλίδου: τι ποινή έφαγε ο «δράκος» Ξάνθης για τη δολοφονία!!!

Ολοκληρώθηκε η δίκη για την φρικτή δολοφονία της άτυχης Ζωής Δαλακλίδου από το δράκο της Ξάνθης τα Χριστούγεννα του 2012. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καβάλας επέβαλε στον δράστη, Χρήστο Παπάζογλου, την ποινή...
ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον 25χρόνια φυλάκισης.

Η δίκη του «δράκου» της Ξάνθης που είχε ως θύμα τη Ζωή Δαλακλίδου, ξεκίνησε σήμερα το πρωί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ο διορισμένος συνήγορος υπεράσπισης του Χρήστου Παπάζογλου κατέθεσε αίτημα αναβολής της δίκης ζητώντας την ψυχιατρική εξέταση του πελάτη του, κάτι που βέβαια δεν έγινε αποδεκτό από την έδρα, με τη δίκη να ξεκινά κανονικά.

Ο δράστης, κατά την απολογία του υπέπεσε σε αρκετές αντιφάσεις, αποδίδοντας τις πράξεις του στη μέθη, ενώ οι συγγενείς της άτυχης Ζωής Δαλακλίδου κατά την κατάθεσή τους σόκαραν με τα όσα είχαν αντικρίσει οι ίδιοι το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας.

Αμέσως μετά τη σύλληψή του και την ομολογία της φρικτής δολοφονίας της νεαρής κοπέλας Ζωής Δαλακλίδου είχε κριθεί προφυλακιστέος, ενώ σήμερα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης παρέμενε σιωπηλός.

Το στυγερό έγκλημα είχε συνταράξει το πανελλήνιο, κυρίως λόγω της βιαιότητας του δράστη, ο οποίος αφού κακοποίησε σεξουαλικά το θύμα του Ζωή Δαλακλίδου , στη συνέχεια το περιέλουσε με βενζίνη και το έκαψε ζωντανό. Αμέσως μετά το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας ο Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του δράστη, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, πρόταση που έγινε αποδεκτή από την έδρα.

Μετά από μια ολιγόλεπτη διακοπή το Δικαστήριο επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης και 25 χρόνια φυλάκισης στον δράστη για όλα τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούταν.




ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρήκαν το δράστη του φρικτού φονικού στην Ξάνθη! 

Βίντεο από τις διακοπές της Ζωής Δαλακλίδου (του φρικτού φονικού στην Ξάνθη!).

Η σπαρακτική μαρτυρία του πατέρα της άτυχης Ζωής (video)

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook:http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις