ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Tέσσερις στις δέκα γυναίκες βιντεοσκοπούν τις ερωτικές τους επαφές!!!

Τέσσερις στις δέκα γυναίκες στη Βρετανία παραδέχονται ότι καταγράφουν σε βίντεο τις ερωτικές τους περιπτύξεις, ενώ το 66% δηλώνει ότι για τη βιντεοσκόπηση χρησιμοποιεί - μα τι άλλο - το κινητό του. Την ίδια ώρα αυξάνεται η τάση στα...
ζευγάρια να γυρίζουν σε home video την ερωτική τους συνεύρεση.

Σε έρευνα που έγινε για λογαριασμό της Daily Mail σε δείγμα πέντε χιλιάδων γυναικών, προκύπει επίσης ότι όλο και περισσότερες γυναίκες βλέπουν ταινίες ή κλιπ σεξουαλικού περιεχομένου.

Πάνω από τις μισες Βρετανίδες (55%) βλέπουν τουλάχιστον μία φορά το μήνα και το 40% σε εβδομαδιαία βάση. Μία στις δέκα γυναίκες βλέπει πορνό σε καθημερινή βάση, ωστόσο το 73% δείχνει να προτιμά τις ταινίες soft πορνό.

Περίπου οι μισές από τις γυναίκες που ελαβαν μέρος στην έρευνα υποστηρίζουν ότι το πορνό είχε ουσιαστική συμβολή στο να γίνει πιο «πικάντικη» η ερωτική τους ζωή, καθώς σταδιακά απέκτησαν την αυτοπεποίθηση και το θάρρος να ζητήσουν αυτό που πραγματικά θέλουν στο κρεβάτι από το σύντροφό τους.

Ένα 23% τέλος, θεωρεί ότι η παροκολούθηση ταινιών πορνο μαζί με το σύντροφό του τους έφερε πιο κοντά ως ζευγάρι.

Το μονο σίγουρο είναι ότι πορνό πια δεν βλέπουν μόνο οι άντρες, καθώς πάνω από το 50% των γυναίκων δηλώνει ότι βλέπει συχνά ερωτικές ταινίες και το 40% να κάνει και το βήμα παραπάνω και να γυρίζει το δικό του βίντεο με πρωταγωνίστριες τις ίδιες!

iefimerida.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις