ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Ζώδια: Προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Κυριακή 29 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Προσπαθείτε να φέρετε σε πέρας κάποιες δουλειές οι οποίες σας φαίνονται αρκετά δύσκολες. Χρειάζεται να... γεφυρώσετε μεταξύ τους πολλά στοιχεία για να μπορείτε να έχετε αποτέλεσμα.
Έρωτας: Η ζήλεια ή η καχυποψία που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο πιθανόν να μην σας αφήσουν να εκφραστείτε με το γνωστό σας αυθορμητισμό. Ο Ζυγός είναι ένα άτομο που θα συνεισφέρει στην εξέλιξή σας με τον δικό του τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Σκέφτεστε να κάνετε πολλά πράγματα για να βγείτε από την κρίση, αλλά φοβόσαστε μη γίνουν λάθη. Μπορεί να βρεθείτε με μια παρέα και να ακούσετε ή να σας προτείνουν κάτι που θα είναι πολύ θετικό για σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Ενώ αρνείστε να αλλάξετε συνήθειες και γενικά χούγια, είστε περισσότερο ανοικτοί να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Χωρίς όμως ρίσκο.
Έρωτας: Περιμένετε να γίνει κάτι ξαφνικό και να σας βγάλει σαν από μηχανής Θεός από την απραξία ή τη βαρεμάρα. Όμως δεν κάνετε κάτι κι εσείς. Μερικοί μπορεί να έχετε μιζεριάσει. Κριός, Ζυγός ή Τοξότης σας αναστατώνουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Σκέφτεστε πολλά πράγματα αλλά επικρατεί η λογική. Όσο πιο οργανωμένηοι και στηριγμένοι σε σωστές βάσεις είστε τόσο και πιο εύκολα γίνονται πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Ανησυχείτε για κάποιες ιστορίες που ίσως έχουν γίνει και έχουν ανακατέψει κάποια πρόσωπα, με τα οποία εσείς δεν θέλατε να συγκρουστείτε. Η επιρροή ενός προσώπου από την οικογένεια σάς βάζει φρένο.
Έρωτας: Σίγουρα είναι μια περίοδος που σας πιέζουν από παντού ή να κάνετε οικογένεια με το άτομο που είστε καιρό ή να φέρεστε πολύ σταθερά και με περισσότερο φροντίδα. Αυτό μπορεί να σας πιέζει και να σας φέρνει δυσφορία, κυρίως αν το πρόσωπο είναι Αιγόκερως. Με τον Τοξότη τα πάτε πολύ καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να οργανώσετε ή ακόμα και μέσα στην δουλειά σας να δείτε από πού θα έχετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Δηλαδή δεν είναι η περίοδος που θα κάνετε κάτι και δεν θα είναι σωστά οργανωμένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχετε κατά νου να τα βρείτε με πρόσωπα ή με σχέσεις που μπορεί να σας εξυπηρετούν και λίγο στην δουλειά σας και αυτό θα σας βοηθήσει σε όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό που μετράει για να μην στεναχωριέστε είναι να είστε ο εαυτός σας και να τον αγαπάτε πάρα πολύ.
Έρωτας: Οι απαιτήσεις του προσώπου που είστε μαζί είναι αρκετά μεγάλες και πιθανόν να σας κουράζει και να μην φέρεστε πολύ συναισθηματικά. Χρειάζεται μερικές φορές να γίνονται εναλλαγές στα τοπία και να περνάτε από τη συναισθηματική φόρτιση και στην επικοινωνία. Σε αυτό θα βοηθήσει ένας Υδροχόος. Ο Σκορπιός σας βγάζει το πάθος.
Καριέρα & Οικονομικά: Η βοήθεια που μπορεί να σας προσφέρει ακόμα σε μυστικό επίπεδο ο Δίδυμος ή ο Τοξότης θα είναι πολύ σημαντική. Τα διλλήματα είναι μεγάλα για το πώς θα κινηθείτε. Πιέζεστε υπερβολικά στο να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην τα παρατήσετε σε μια δύσκολη στιγμή.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Προς το βράδυ θα αρχίσετε να ανταποκρίνεστε σε μια κατάσταση η οποία θα είναι περισσότερο στα μέτρα σας, για αυτό θα έχετε αισιοδοξία και γενικά μια θετική στάση απέναντι σε συμπεριφορές. Η ενασχόληση με τη φιλοσοφία ή με άλλα ποιοτικά θέματα πάντα σας βοηθάνε.
Έρωτας: Κάνοντας ανασκόπηση στο παρελθόν, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να φερθείτε με μυστικότητα και να θέλετε να ψαρέψετε το πρόσωπο που είστε μαζί, κάνοντας ερωτήσεις ή ακόμα ψάχνοντας τηλέφωνα. Ευτυχώς αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί θα κυριαρχήσει τελικά η αισιόδοξη στάση για τη ζωή, οπότε θα το σταματήσετε εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να σας έχουν πιάσει οι φόβοι του μέλλοντος και, σκεπτόμενοι τι πρέπει να κάνετε και τι όχι, θα κόψετε και θα ράψετε στα μέτρα σας διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε. Αυτό είναι καλό γιατί σας δημιουργεί κατά κάποιο τρόπο ασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχοντας υπόψη σας ότι μπορείτε να κάνετε και κάτι το διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες θα πάρετε φόρα και θα μιλήσετε ακόμα και για τα εσώψυχά σας με ένα συγγενικό πρόσωπο. Χωρίς κριτική θα είστε πολύ καλύτερα γιατί θα ξαλαφρώσετε από βάρη και θα αλλάξει η ενέργεια σας σε πολύ θετική.
Έρωτας: Η σχέση με έναν Σκορπιό όσο πάει και δένει. Και ενώ περιμένατε να γυρίσει πίσω και να σας δικαιώσει ένας Καρκίνος, μερικοί από εσάς έχετε αρχίσει και διακρίνετε ότι ίσως τελικά να μην σας κάνει καλό. Η σχέση με Τοξότη είναι ελαφρώς επεισοδιακή αλλά σας κάνει και νιώθετε άνετα.
Καριέρα & Οικονομικά: Γενικά αυτές τις ημέρες είστε αρκετά συντηρητικοί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα κερδίζετε. Απλά υπολογίζετε καλύτερα τις κινήσεις σας και σκέφτεστε και το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Μπορεί να κρατήσετε για σας πολλά πράγματα και να μην θέλετε να τα μοιραστείτε. Επίσης η πιθανή δίαιτα που θα ξεκινήσετε μόνο για λίγες ημέρες θα σας φέρει τις ισορροπίες που αναζητάτε.
Έρωτας: Έχετε μια τάση να είστε αρκετά διορατικοί και ίσως να βλέπετε και πίσω από την κουρτίνα. Μπορεί να παίζει ένα παρασκήνιο αυτή την στιγμή που θα σας δυσκολέψει γιατί δεν έχετε συνηθίσει σε τέτοια, αλλά όλα χρειάζονται προκειμένου να είστε προστατευμένοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να ξέρετε τι σας γίνεται και ίσως να κάτσετε με χαρτί και μολύβι να κάνετε έναν απολογισμό ή ακόμα να οργανώσετε πολύ καλύτερα τα σχέδια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε διορατικότητα και βάθος σε ότι κάνετε για αυτό δεν περνάτε ποτέ απαρατήρητοι. Όταν θέλετε μπορεί να είστε οι πιο γλυκείς άνθρωποι. Και όταν σας πιάνει η αναποδιά τα χαλάτε όλα με την μια. Σήμερα τουλάχιστον καλύτερα να εκφραστείτε πιο ανοικτά.
Έρωτας: Οι διάφορες προτάσεις που μπορεί να σας γίνουν από ένα πρόσωπο που εσείς το έχετε βάλει πλέον στο παρελθόν σας, πιθανόν για μια στιγμή να σας κάνουν να λυγίσετε. Θα εξαρτηθεί από την τωρινή υπάρχουσα σχέση σας το πόσο δυνατή είναι και αν είστε καλυμμένοι 100% για να μην γυρίσετε πίσω. Επίσης ένας ανάλαφρος Δίδυμος είναι πολύ κοντά σας, αρκεί να τον δείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Γενικά έχετε μια καλή εικόνα για τα οικονομικά και κάποιες στιγμές το παρακάνετε με το άγχος και το στρες για όλα αυτά. Επειδή είστε άτομα του ελέγχου, όλα περνάνε από τα χέρια σας και σίγουρα αυτό θα σας κουράζει. Η προοπτική είσπραξης κάποιων χρημάτων σας ανακουφίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Υπάρχει γενικά μια τάση να μην κάνετε τίποτε και να μην πάτε πουθενά γιατί θέλετε να ξεκουραστείτε ή να μείνετε με τον εαυτό σας περισσότερο. Η απώλεια γενικά σας μελαγχολεί και ίσως τώρα να βρίσκεστε σε μια κρίση μ” ένα φίλο σας.
Έρωτας: Γενικά εδώ είστε αρκετά τυχεροί γιατί όλο και κάτι καλό συμβαίνει κυρίως για τους ελεύθερους και οι ισορροπίες, εκεί που χαλάνε, εκεί ξαναφτιάχνουν άμεσα. Γιατί όλο και κάτι κάνετε που γοητεύει το άλλο πρόσωπο. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξετε είναι να μην λέτε αλήθειες με χοντροκομμένο τρόπο, γιατί σίγουρα πληγώνετε το άλλο πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Το πνεύμα της οικονομίας που σας έχει βγει στην επιφάνεια σάς κάνει να νιώθετε μεγαλύτερη συνοχή αλλά και εμπιστοσύνη ότι θα τα καταφέρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Βρίσκεστε σ” ένα περιβάλλον που μπορεί να σας συνδέει άμεσα με το παρελθόν και σίγουρα δεν θα σας αφήσει αδιάφορους, από την άποψη ότι μερικοί θα θέλατε να ξεκινήσετε από κάποιο σημείο που το γνωρίζετε καλύτερα.
Έρωτας: Υπάρχουν συνεχόμενες εκπλήξεις, ανατροπές και πολλές εναλλαγές συναισθημάτων που δεν σας αφήνουν να εκφραστείτε ελεύθερα και με άνεση. Την αλήθεια πάντως μέσα στη σχέση σας πρέπει να την κυνηγάτε και όχι να την αποφεύγετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν πολλές προτάσεις αλλά και γρήγορες εναλλαγές σε οτιδήποτε σκέφτεστε και δεν το υλοποιείτε άμεσα. Εδώ χρειάζεστε μεγαλύτερη διάθεση για ρίσκο, αλλά συγχρόνως και ένα σωστό υπόβαθρο για να κινηθείτε περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Μπορεί να έχετε κρατημένο θυμό για κάτι που ενώ είχατε προσπαθήσει τελικά δεν βγήκε και ίσως η αιτία να είναι ένας φίλος ή ακόμα και μια ομάδα ατόμων που εσείς ενώ προσπαθούσατε πάρα πολύ, τελικά δεν είχαν την καλύτερη εικόνα για σας. Όμως αυτά θα αλλάξουν. Τελικά θα δικαιωθείτε και πιθανόν να σας ζητήσουν συγνώμη.
Έρωτας: Η σχέση μ” έναν Σκορπιό μπορεί να είναι προβληματική και να σας πιέζει αφόρητα για να κάνετε πράγματα. Πιθανόν όμως, αν εσείς του δείξετε τα δικά σας όρια, να καλυτερεύσει γιατί έχει μεγάλες πιθανότητες να εξελιχτεί. Οι υπόλοιποι χρειάζεστε μεγαλύτερο πάθος που θα πρέπει να το εκφράζετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν να είχατε κάπως κολλήσει τις προηγούμενες ημέρες και ίσως να μην βρίσκατε μέσα στο μυαλό σας μια διέξοδο. Εδώ χρειάζεται να έχετε αισιοδοξία αλλά και ευελιξία για να κάνετε τις σωστές κινήσεις.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Γενικά κολυμπάτε στα βαθιά και τα καταφέρνετε, γιατί ψαρεύετε και έχετε ανάγκη να δείτε κάποια πράγματα τα οποία δεν είναι εύκολο να αναδυθούν προς τα επάνω.
Έρωτας: Ενώ έχετε ανάγκη από στενή σχέση γιατί είστε άκρως ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, μερικές φορές σας κουράζει και θέλετε να κάνετε τα δικά σας. Αντί πάντως να περιμένετε να σας κάνουν εκπλήξεις, δοκιμάστε εσείς να κάνετε την αλλαγή.
Καριέρα & Οικονομικά: Εδώ τα πάντα είναι σχετικά υπό έλεγχο. Και χρήματα να σας χρωστάνε επειδή έχετε δίκιο θα τα πάρετε και με τον νόμο. Όσο πάντως επιδιώκετε να κάνετε γνωριμίες με κύρος τόσο περισσότερο θα κτίζετε ένα καλύτερο μέλλον.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: