ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

«Βάλς με δώδεκα θεούς»: Τα νέα επεισόδια (45,46,47,48,49)

Ο μικρός Άρης διαπιστώνει ότι το μαύρο αυτοκίνητο που βλέπει συνέχεια έξω από το ξενοδοχείο, τον παρακολουθεί και ανήσυχος αναφέρει το γεγονός στον παππού του…
ANT1: Καθημερινά στις 17:50

Δευτέρα 23/12


45o επεισόδιο

Ο μικρός Άρης διαπιστώνει ότι το μαύρο αυτοκίνητο που βλέπει συνέχεια έξω από το ξενοδοχείο, τον παρακολουθεί και ανήσυχος αναφέρει το γεγονός στον παππού του. Η Μαρίνα δέχεται πιέσεις από τον Φίλιππο και από τη μητέρα της, να αποκρύψουν από τον Νικήτα ότι το παιδί είναι δικό του και να πούνε σε όλους ότι είναι του Φίλιππου. Ο Νίκος λέει στην Ελπίδα ότι είδε τον Βασιλειάδη να χτυπάει τη Βίκυ, αλλά αυτή του ζητάει να σταματήσουν να ανακατεύονται σ' αυτή την υπόθεση, γιατί ο Θάνος είναι πολύ επικίνδυνος άνθρωπος. Στο μεταξύ, ο Κωστής και η Ναταλία “σπάνε τον πάγο” ανάμεσά τους, δίνοντας αμοιβαίες εξηγήσεις και αναλαμβάνοντας ο καθένας τις ευθύνες του.

Τρίτη 24/12
46o επεισόδιο

Ο Φίλιππος είναι ενθουσιασμένος από την απόφαση της Μαρίνας να μεγαλώσουν μαζί το παιδί και να μην μάθει τίποτα ο Νικήτας. Της κάνει πρόταση γάμου, εκείνη δέχεται και την επόμενη μέρα το ανακοινώνει και στην Αλίκη. Ο Νίκος πηγαίνει στο νοσοκομείο και βρίσκει τη Βίκυ. Κανονίζουν μετά τη δουλειά να τα πουν στο καφέ. Εκεί ο Νίκος της αποκαλύπτει ότι ξέρει πως ο άντρας της την κακοποιεί, αλλά η Βίκυ αντιδρά. Όταν όμως της δηλώνει ότι τους είδε με τα μάτια του, η Βίκυ το παραδέχεται. Ο Κωστής περνάει με τη Ρέα ένα χαλαρό και ευχάριστο βράδυ στο σπίτι του, διαπιστώνει όμως ότι η Ρέα δημιουργεί ένα χάος ακαταστασίας γύρω της, που τον εκνευρίζει. Ο Λευτέρης και η Ελπίδα μένουν μέσα στο σπίτι, γιατί φοβούνται μήπως ο Θάνος τους την έχει “στημένη”. Η Ναταλία επισκέπτεται την Ελπίδα και της ανακοινώνει ότι δε μπορεί να ξεπεράσει τον Κωστή. Ο Άρης πηγαίνει να συναντήσει τον Νίκο, ενώ σε όλη τη διαδρομή τον παρακολουθεί ο Θάνος.

Τετάρτη 25 /12
47o επεισόδιο

Η Ελπίδα είναι έξαλλη με τον Νίκο που εξακολουθεί να βλέπει τη Βίκυ. Προσπαθεί να του εξηγήσει τους κινδύνους αυτής της επιπόλαιης συμπεριφοράς, αλλά εκείνος δείχνει να επηρεάζεται όλο και περισσότερο από το δράμα της. Ο Θάνος σχεδιάζει την απαγωγή του μικρού Άρη, νομίζοντας πως έτσι θα έχει στο χέρι τον Νίκο. Την ίδια ώρα η Έλλη ανησυχεί, μήπως ο πρώην άντρας της κατάλαβε κάτι για τον Άρη. Εκείνος όμως, αγνοώντας την ύπαρξη του γιου του, προσπαθεί να την πείσει να φύγει το συντομότερο δυνατό. Οι υποψίες, αρχίζουν τότε να βαραίνουν τη δικηγόρο, που έχει ήδη καταλάβει ότι κάτι παράξενο συμβαίνει – κάποια απειλή που πλανιέται γύρω απ’ τον Νίκο και μπορεί να αφορά και την ίδια ή το παιδί. Ταυτόχρονα, η Μαρίνα ανακοινώνει στην παρέα πως αποφάσισε να παντρευτεί τον Φίλιππο και να μεγαλώσουν μαζί το παιδί του Νικήτα, λέγοντας σ’ όλους ότι είναι δικό τους. Αυτό διχάζει την τετράδα, καθώς ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους να διαφωνήσει ή να συμφωνήσει με την απόφασή της. Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της όμως, θα έχει και άλλες επιπτώσεις, καθώς η Έλλη, μπαίνει σε δίλημμα για το αν πρέπει να μιλήσει για το θέμα αυτό στον Νικήτα. Την ίδια στιγμή, η Ρέα, ζητά από τη Μαρίνα λεπτομέρειες για τη σχέση της Ναταλίας και του Κωστή. Αυτό δεν αρέσει και τόσο στη Ναταλία, που συνειδητοποιεί πως πρέπει να συνεχίσει τη ζωή της. Αυτή η πίεση, την οδηγεί σε ένα νέο, απίστευτο ψέμα στον Κωστή. Ενώ η ομολογία της Βίκυς στην Ελπίδα για την κακοποίηση που υφίσταται και η απόφασή της να κάνει καταγγελία στην αστυνομία, θα ανατρέψει για άλλη μια φορά όλα τα δεδομένα.

Πέμπτη 26/12
48o επεισόδιο

Η Ελπίδα νιώθει άσχημα που δεν στάθηκε στη Βίκυ, όταν της ζήτησε βοήθεια και την απογοήτευσε. Ο Θάνος παίρνει τη Βίκυ από τη δουλειά και πηγαίνουν στο καφέ όπου η Βίκυ συναντιέται με τον Νίκο. Εκεί της κάνει διάφορες ερωτήσεις για την Ελπίδα και τον Νίκο και την ανησυχεί πολύ. Ο Νικήτας μαθαίνει από την Έλλη ότι η Μαρίνα περιμένει παιδί και πάει στο σπίτι της. Ο Κωστής τηλεφωνεί στην Ελπίδα για να μάθει για την καινούργια σχέση της Ναταλίας, αλλά η Ελπίδα δεν έχει ιδέα για αυτό, ενώ η Βίκυ λέει στον Νίκο πως ο Θάνος πρέπει να υποψιάζεται κάτι για αυτούς.

Παρασκευή 27 /12
49ο επεισόδιο

Ο μικρός Άρης επισκέπτεται για άλλη μια φορά τον Νίκο, όμως τον βρίσκει σε τε α τετ τη Βίκυ. Η γνωριμία με τη γυναίκα που έχει αναστατώσει τη ζωή του πατέρα του, τον κάνουν να πιστέψει πως δεν είναι η κατάλληλη εποχή να μάθει ο Νίκος πως είναι γιος του. Από την άλλη η μητέρα του, διστάζει να έρθει πιο κοντά με τον Νικήτα, πιστεύοντας πως μπορεί να αλλάξει η στάση του, αν μάθει για την εγκυμοσύνη της Μαρίνας. Ενώ η Αλίκη, ενθαρρύνει την επίσπευση του γάμου της κόρης της με τον Φίλιππο, ο Κωστής σχολιάζει στον Νίκο το παράξενο παιχνίδι με τον υποτιθέμενο καρδιοχειρουργό φίλο της Ναταλίας. Τότε εκείνος, του δίνει μια εξήγηση που ο Κωστής δυσκολεύεται να πιστέψει: πως η Ναταλία προσπαθεί να τον κάνει να ζηλέψει γιατί ακόμα τον αγαπάει. Παράλληλα με όλα αυτά, η Βίκυ, απογοητευμένη που η Ελπίδα δεν τη στηρίζει στην απόφασή της να καταγγείλει στην αστυνομία τον σύζυγό της για κακοποίηση, αποφασίζει να καταφύγει στον μοναδικό άνθρωπο που νιώθει ότι μπορεί να εμπιστευτεί...


vipnews
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις