ΣΙΝΕ

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

«Μπρούσκο»: Τα νέα επεισόδια (65 - 66 - 67 - 68 - 69) (VIDEOS)

Η Βασιλική νιώθει υπεύθυνη για την επανασύνδεση της Μελίνας με τον Σήφη και αποφασίζει να πάει στην Κύπρο για να αποκαλύψει στον Αχιλλέα την αλήθεια…
ΑΝΤ1: Καθημερινά στις 18:50

Δευτέρα 30/12
65ο επεισόδιο


Η Βασιλική νιώθει υπεύθυνη για την επανασύνδεση της Μελίνας με τον Σήφη και αποφασίζει να πάει στην Κύπρο για να αποκαλύψει στον Αχιλλέα την αλήθεια. Εκεί την περιμένει μια έκπληξη σχετικά με την εγκυμοσύνη της Ευρυδίκης, η οποία για μια ακόμα φορά βρίσκει τον τρόπο να στήσει μια ίντριγκα που θα τους αναστατώσει όλους. Στην Κρήτη, η Εύα αποφεύγει τον Σήφη στην αρχή, αλλά μετά του ζητάει να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Εκείνος για μια ακόμα φορά της το υπόσχεται, αλλά εξακολουθεί να παίζει διπλό παιχνίδι. Η Αναστασία συναντιέται με τον πατέρα της Μελίνας και του ζητάει εξηγήσεις για την υπόθεση των κτημάτων. Αυτός αποφεύγει να της δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά για εκείνη την παλιά υπόθεση που μπλέκει τις δύο οικογένειες.



Τρίτη 31/12
66o επεισόδιο

Η Βασιλική έξαλλη με τον Αχιλλέα, του αποκαλύπτει πως έχει επιβεβαιωθεί για την εγκυμοσύνη της Ευρυδίκης και τον προειδοποιεί να μην ξαναπλησιάσει τη Μελίνα. Μεθυσμένος, ο Αντώνης προδίδει και φανερώνει στον Μηνά την παράνομη σχέση που είχε παλιά με την Ευρυδίκη. Η Χριστίνα υποκύπτει στο κάλεσμα του Νεκτάριου και κοιμάται μαζί του στο σπίτι, δεν έχουν προβλέψει όμως πως η μικρή Μαρίνα θα επέστρεφε... Το κουβάρι γύρω από τη δολοφονία των γονιών των Ματθαίων ξετυλίγεται, όταν η Αναστασία μαθαίνει πως λίγες μέρες πριν τον θάνατο της Αλεξάνδρας στην Κύπρο, ο Διαμαντής είχε ανθρώπους, να την βρουν. Όταν η θυρίδα της Αλεξάνδρας Ιωάννου ανοιχτεί θα αποκαλυφτεί όλη την αλήθεια, αλλά και ποια ήταν η εμπλοκή του Γιώργου, του πατέρα της Μελίνας, σε εκείνη την παλιά ιστορία της δολοφονίας των γονιών των Ματθαίων.



Τετάρτη 1/1
67o επεισόδιο

Η Αναστασία πηγαίνει στην Κύπρο αποφασισμένη να μάθει τα στοιχεία που συνδέουν τη δολοφονία της Αλεξάνδρας Ιωάννου με αυτή των γονιών του Ματθαίου, εξοργίζοντας τον Διαμαντή με την επιμονή της. Ο Μηνάς αποκαλύπτει στον Σήφη όσα έμαθε από τον Αντώνη για την ερωτική του σχέση με την Ευρυδίκη και ο Σήφης αποφασίζει να εκμεταλλευτεί αυτή την πληροφορία. Ο Αχιλλέας βρίσκει τον τρόπο να πείσει τη Μελίνα για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Ευρυδίκης και οι ελπίδες του για επανασύνδεση αναπτερώνονται. Το ζευγάρι πολύ γρήγορα θα είναι και πάλι μαζί. Η Αναστασία ανακοινώνει στον Ματθαίο πως βρίσκεται πολύ κοντά στην αποκάλυψη των δολοφόνων των γονιών του. Στο μεταξύ η κατάσταση της Αγγελικής χειροτερεύει όλο και πιο πολύ και η κόντρα της με τον Σήφη θα κορυφωθεί, μετά την εξαφάνιση της μικρής Στεφανίας.


Πέμπτη 2/1
68ο επεισόδιο

Η Μελίνα κι ο Αχιλλέας, ανυπομονούν για τη στιγμή που θα ξανασμίξουν. Είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και βιάζονται να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο. Στην Κύπρο, ο Διαμαντής συναντιέται με την Αναστασία και επιχειρεί να την πείσει να σταματήσει τις έρευνες, αγνοώντας ότι η ανιψιά του βρίσκεται μια ανάσα απ’ το να μάθει ποιος ευθύνεται για το δυστύχημα των γονιών του Ματθαίου. Η Χριστίνα ανακοινώνει στην γιαγιά Αδριανή, ότι παντρεύεται σε δύο μέρες. Οι οικονομικές απαιτήσεις της Ευρυδίκης προκειμένου να δώσει το διαζύγιο του Αχιλλέα, εξοργίζουν τους Ματθαίους. Σοκαρισμένος ακόμη απ’ την εξαφάνιση της κόρης του, αλλά κι επηρεασμένος απ’ τον έρωτά του για την Εύα, ο Σήφης φέρεται απαξιωτικά στη Μελίνα... και οι μάσκες πέφτουν. Ο νεαρός Μανώλης, μην αντέχοντας μακριά απ’ τη Κωνσταντίνα, αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του. Στο μεταξύ η Βασιλική, θα κάνει τυχαία μια ανακάλυψη που θα την ταράξει και θα τη φέρει σε δύσκολη θέση απέναντι στη Μελίνα.


Παρασκευή 3/1
69o επεισόδιο

Ο Αχιλλέας ταξιδεύει στην Κρήτη, προκειμένου να βρεθεί δίπλα στη Μελίνα, επειδή φοβάται τις αντιδράσεις του Σήφη, όταν μάθει ότι η κοπέλα σκοπεύει να τον εγκαταλείψει. Όμως και ο Σήφης, που είναι πια πολύ ερωτευμένος με την Εύα, σκοπεύει να αφήσει τη Μελίνα να τραβήξει τον δρόμο της. Στην Κύπρο, η Αναστασία και η Σοφία βλέπουν το dvd και διαβάζουν το γράμμα που άφησε στη θυρίδα η δολοφονημένη Αλεξάνδρα Ιωάννου. Οι αποκαλύψεις είναι συνταρακτικές, ωστόσο η Αναστασία την τελευταία στιγμή αποφασίζει να μην μιλήσει για τα όσα έμαθε στον Ματθαίο. Επιστρέφει στην Κρήτη, λέει τα πάντα στον Σήφη και οι δυο τους πηγαίνουν αμέσως στον Διαμαντή. Εκείνος ξέρει ακόμα μεγαλύτερες λεπτομέρειες για την δολοφονία και τους αποκαλύπτει πολλά, γεγονότα και λεπτομέρειες που θα αφήσουν άφωνους την Αναστασία και τον Σήφη…



ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

vipnews

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είναι λάθος επεισόδια...

VATOLAKKIOTIS είπε...

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΩΣΤΑ..

Δημοφιλείς αναρτήσεις