ΣΙΝΕ

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤO: Βρέθηκε τρόπος για την αποκατάσταση της....παρθενιάς! ! !

Τι άλλο θα σκεφτούν αυτοί οι Κινέζοι!!
Οι Κινέζοι θέλοντας να αποκαταστήσουν την ...τιμή των γυναικών που κρατούν ένοχα μυστικά αλλά ο μέλλον σύζυγός τους θέλει να έχει το πρώτο λόγο στην eρωτική ζωή τους κατασκεύασαν ένα πρωτότυπο σετ το «Artificial Hymen Kit το οποίο υπόσχεται να...

αποκαταστήσει τη χαμένη πaρθενία, μέσα σε μόλις πέντε λεπτά, εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά!

Μάλιστα οι δημιουργοί του πρωτότυπου αυτού σετ, αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι «η χρήση του μπορεί να βοηθήσει πολλές γυναίκες με... ένοχα μυστικά, να παντρευτούν τον καλό τους με αξιοπρέπεια και... καθαρό το μέτωπο!»

Το σετ το οποίο κοστίζει 30 δολάρια περιλαμβάνει ψεύτικο αίμα και μία «μεμβράνη». Οι υποψήφιες το τοποθετούν στα γεννητικά τους όργανα λίγο πριν κάνουν σeξ για πρώτη φορά με το σύντροφό τους ώστε να τους κάνουν να πιστέψουν ότι... έχουν πaρθενικό υμένα!

Με τη φράση ''Έχετε την πρώτη σας νύχτα πίσω ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία δυσκολία!, το μοναδικό Artificial Hymen Kit έρχεται στο χώρο σας'' προσφέρεται το σετ μέσα στο οποίο παρέχονται και λεπτομερέστατες οδηγίες χρήσεις:

«Βάλτε τη ματωμένη μεμβράνη προσεκτικά 15-20 λεπτά πριν τη σeξουαλική επαφή. Σε πολύ λίγο χρόνο θα αισθανθείτε πιο «σφιχτή». Όταν έρθετε σε επαφή η μεμβράνη θα ενεργοποιηθεί, βγάζοντας όσο κόκκινο υγρό απαιτείται!

Στην Αμερική το εν λόγω σετ κάνει τρελές πωλήσεις αφού πολλές είναι οι γυναίκες οι οποίες σπεύδουν να το προμηθευτούν για να το χρησιμοποιήσουν την πρώτη νύχτα του γάμου τους.
Για την ιστορία να σημειωθεί ότι μια δημοσιογράφος από το «The New York Magazine» μπήκε στο πειρασμό να το χρησιμοποιήσει ώστε να διαπιστώσει ιδίοις όμασι την εγκυρότητα του.

Το πείραμα όπως η ίδια περιέγραψε σε σχετικό ρεπορτάζ της στέφθηκε με αποτυχία ενώ όπως υποστήριξε γεμίσει με... μπογιές.

yahoo.com

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις