ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

«Ατύχημα» στο Μες στην Καλή Χαρά. Αμήχανη η Σπυροπούλου [video]

Ένα ατυχηματάκι είχε η εκπομπή «Μες στην καλή χαρά»!
Όχι δεν έπεσε κανείς, αλλά το σκυλάκι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου τα...
έκανε στο πλατό και όχι μία αλλά δυο φορές.

Ο μικρός Alfie, όπως είπαν, δεν φορά πάνα και στην έναρξη της εκπομπής είχαν αυτό το απρόσμενο «ατύχημα» στο πλατό.
Ο λανθασμένος ισχυρισμός του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με το ταξίδι της Ελένης Μενεγάκη στις Μαλδίβες το 2009 (ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δήλωσε το πρωί της Τετάρτης ότι σε εκείνο το ταξίδι η Ελένη Μενεγάκη ήταν με τον Μάκη Παντζόπουλο, ενώ αργότερα αποδείχθηκε πως εκείνη βρισκόταν εκεί με τον τότε σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, και τα παιδιά τους), έγινε αφορμή για σχόλια από την ομάδα της εκπομπής «Μες στην Καλή Χαρά», το πρωί της Κυριακής.

Τη συζήτηση ξεκίνησε ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος είπε με ειρωνική διάθεση: «Παιδιά, είναι λογικό να μην θυμάται ο Γιώργος. Γι” αυτόν Αθήνα- Μαλδίβες είναι Αθήνα- Κολιάτσου! Πως πας εσύ στο κομμωτήριο, έτσι…», ενώ συμπλήρωσε:

«Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, ακόμα και να ίσχυε -που τελικά αποδείχθηκε πως όχι- εκθέτεις έτσι στον αέρα μια γυναίκα; Ο Γιώργος ξέρει ότι αυτά που λέει αναπαράγονται από εκπομπές, blogs, social media… Σε κάποια πράγματα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί».Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καραβάτου σχολίασε:

«Το είδαν ότι παρατράβηξε το πράγμα, γι” αυτό και η Φαίη προσπάθησε να βάλει το θέμα στη βάση του», ενώ όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την ρώτησε: «Εσύ αν είχες πάει σε μία εκπομπή και είχες πει δημόσια κάποια πράγματα και είχαν περάσει και δέκα χρόνια, δεν θα θυμόσουν τι είπες, που πήγες και ποιον είδες; Μια απλή ερώτηση κάνω…» η παρουσιάστρια του Alpha απάντησε:

«Εγώ δεν είμαι Γιώργος και Φαίη, αλλά φαντάζομαι ότι θα θυμόμουν. Πάντως ήταν κάτι που έπρεπε να διορθωθεί και έκαναν πολύ καλά. Πολλά μπορούν να συμβούν σε μία ζωντανή εκπομπή και, αν κάνεις ένα λάθος, πρέπει να βγεις και να το διορθώσεις».
Δείτε το βίντεο με το ατύχημα που είχε το σκυλί της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου:


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις