ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Άρης - Απόλλων Σμύρνης 0-2 [video]

Ο κατήφορος του Άρη συνεχίζεται… Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου ηττήθηκε από τον Απόλλωνα, 2-0 και συνεχίζει να ψάχνει την πρώτη του εντός έδρας νίκη, όντας ...
τελευταίος στη βαθμολογία.
Ο Μίνγκας, μόλις στο 2’ «πάγωσε» το «Βικελίδης», για να έρθει ο Πετρόπουλος (59’) να εκμεταλλευτεί λάθος έξοδο του Διούδη και να κάνει το 2-0. Χαμένο πέναλτι από τον Παπαδόπουλο στο 62’, δοκάρι ο Σουνάς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Πολλές και έντονες οι αποδοκιμασίες προς Διούδη, Γιάννη Παπαδόπουλο, αλλά και των υπόλοιπων παικτών, μετά το φινάλε της αναμέτρησης. Τελευταίος με 11 πόντους ο Άρης, «ανάσα» και 17 πόντους, οι «κυανόλευκοι».

Το ματς:
Όλα στραβά κι ανάποδα για τον Άρη. Έχει να κερδίσει στην έδρα του από την περασμένη σεζόν και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, όπου έμοιαζε μια ιδανική ευκαιρία, «στραβώνει» από το 2’ Ο Μίνγκας βάζει μπροστά τους φιλοξενούμενους και ο Άρης βρίσκεται και πάλι στο μηδέν. Η ομάδα του Παπαδόπουλου, προσπάθησε να συνέλθει αλλά αυτό δεν έβγαινε και στο γήπεδο.

Με τον Σουνα να είναι ο κορυφαίος του, ο Άρης ανέβασε πιο ψηλά την πίεσή του, αλλά αδυνατούσε να κάνει τελικές προσπάθειες, την στιγμή που ο Απόλλων έβρισκε κενούς χώρους για να βγει στην κόντρα. Για τους «κίτρινους», το γκολ δεν ήρθε ούτε στο δοκάρι του Σουνά στο φινάλε του πρώτου μέρους, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ του Απόλλωνα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης προσπάθησε να πιέσει ακόμα περισσότερο, να φτάσει στην ισοφάριση και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στο παιχνίδι, ωστόσο αυτό δεν γινόταν. Με τον Σουνά, μόνο να προσπαθεί, ανήμπορος να δημιουργήσει φάσεις, δέχτηκε και το δεύτερο γκολ. Ο Πετρόπουλος εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη έξοδο του Διούδη και έκανε το 2-0 για την ομάδα του Σάντσες.

Μετά το δεύτερο γκολ ο Άρης είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά το πέναλτι που κέρδισε ο Αγκάνθο και ανέλαβε να εκτελέσει ο Παπαδόπουλος, έφυγε ψηλά άουτ. Τα λεπτά κύλησαν, οι αποδοκιμασίες από τον κόσμο των γηπεδούχων γίνονταν όλο και πιο έντονες, με τον Άρη να χάνει μια ακόμα ευκαιρία να κερδίσει για πρώτη (!) φορά φέτος στην έδρα τους. Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων, έκανε ένα ιδανικό ξεκίνημα στο νέο έτος, με σημαντικό τρίποντο κόντρα σε μια ομάδα που έχουν ίδιους στόχους.

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Καραγκούνης, Τσουμάνης, Ηρακλής, Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος (74’ Τσουκάνης), Μανιάς, Σουνάς, Αγγελούδης (54’ Ρένια), Αγκάνθο.

Απόλλων (Λόρι Σάντσες): Τζόρβας, Χατζηζήσης (68’ Σόουζα), Παντελιάδης, Δεληζησης, Αλβάρες, Κόρμπος, Τσοκάνης, Μίνγκας, Αργυρόπουλος, Φαρινόλα (46’ Ντάλμπεργκ), Πετρόπουλος (91’ Μπάρκογλου).

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Βέρρης (Χίου) 

sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις