ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Κύπελλο Ελλάδας: Αστέρας Μαγούλας - Ολυμπιακός Βόλου 1-2 [video]

Τον Ολυμπιακό Βόλου θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στα προημιτελικά του Κυπέλλου. 
Οι ερυθρόλευκοι του Βόλου επικράτησαν 2-1 στη Μαγούλα επί του Αστέρα, ντούμπλαραν τις ...
νίκες τους και προκρίθηκαν πανηγυρικά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα του Ρόκα προηγήθηκε με τον Νικολιά στο 21', ο Δημητριάδης ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 73', αλλά ο Καπετάνος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 83'.

Ο Αστέρας Μαγούλας έπρεπε να καλύψει το 0-2 του πρώτου αγώνα, αλλά οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το ματς σε πολύ χαμηλό τέμπο στο πρώτο 20λεπτο και στην πρώτη τους καλά οργανωμένη επιθετική προσπάθεια "χτύπησαν στο ψαχνό". Ο Μππρέσκα βρήκε τον Νικολιά μέσα στην περιοχή και αυτός άνοιξε το σκορ με ωραίο φαλτσαριστό σουτ στο 23', σφραγίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση.

Ο Μπρέσκα είχε μία καλή στιγμή για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, ενώ από πλευράς γηπεδούχων η πιο αξιόλογη στιγμή τους στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 34' από τον Μαρτίνεθ, τον οποίο σταμάτησε ο Γκίτκος.

Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους βρήκε τους γηπεδούχους να παίρνουν εξ ολοκλήρου τον έλεγχο και να πιέζουν έντονα για το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας μάλιστα τέσσερις καλές στιγμές μέχρι το 62ο λεπτό. Τελικά η υπεροχή τους μετουσιώθηκε σε γκολ στο 73' όταν ο Δημητριάδης με ωραία ατομική ενέργεια ισοφάρισε στο 73'.

Δέκα λεπτά αργότερα ωστόσο ο Ολυμπιακός πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Μετά από ωραία ανάπτυξη από τα αριστερά, ο Νικολιάς άφησε ωραία τη μπάλα να περάσει από τα πόδια του και ο επερχόμενος Καπετάνος με ψύχραιμο αριστερό πλασέ έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Κασμερίδη για το 1-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αστέρας Μαγούλας:
Κασμερίδης, Κοτίτσας, Τριάντος, Νόνης, Σαμαρόπουλος, Στρατομήτρος, Αντωνόπουλος (57' Δημητριάδης), Ρήγας (70' Μαρίνου), Κανελλόπουλος, Μαρτίνεθ (64' Μήτκας), Κορνελάτος


Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς (46' Κόμνος), Αρβανίτης, Κωστούλας, Ολίσε, Πινδώνης (84' Ντινόπουλος), Καπετάνος, Νικολιάς, Δεινόπαπας (64' Ζέρης), Μπρέσκα.
                                   


sport.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις