ΣΙΝΕ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχετε ανακαλύψει την πεμπτουσία των πραγμάτων και προσπαθείτε να τα γευτείτε όσο μπορείτε αλλά...
υπάρχουν στιγμές που γίνεστε υπερβολικοί σε κρίσεις και σε καταστάσεις κι ίσως και καχύποπτοι με τα δικά σας πρόσωπα.

Έρωτας: Είστε πολύ ζεστοί και θέλετε να δείξετε ότι μπορείτε να δώσετε και υλικά πράγματα στο πρόσωπο που αγαπάτε αλλά ίσως η ζήλεια να είναι αυτό που θα σας εμποδίσει να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Ο Καρκίνος θα είναι πολύ κοντά σας.

Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να είστε πολύ πρακτικοί για να σταθείτε οικονομικά. Ο λόγος είναι ότι θα βρεθείτε μπροστά σε μια κατάσταση η οποία θα σας βοηθήσει να δείτε την πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε γενικά μια πολύ όμορφη ψυχολογία η οποία θα βοηθήσει να σταθείτε στο ύψος όλων των περιστάσεων. Τα οικογενειακά συναισθήματα είναι πολύ έντονα και πολύ λυτρωτικά. Το σπίτι σας είναι η φωλιά σας.

Έρωτας: Ανανεώνεστε και προσπαθείτε να δείτε με ένα πιο ανοικτό μάτι ακόμα και κάποιες διαφορές που έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για αυτό ίσως να λύσετε κάποιες που υπάρχουν με έναν Σκορπιό.

Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια έντονη κινητικότητα η οποία θα σας φέρει μια καλή ευκαιρία για να επιλέξετε γιατί είναι πολυτέλεια να μπορείτε να επιλέγετε αυτές τις ημέρες. Πάντως θα πάρετε κάποια χρήματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να κλείσετε τρύπες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Είστε κάπως απόμακροι και δεν θέλετε να επικοινωνείτε με πολύ κόσμο γιατί κάνετε έναν απολογισμό πολύ προσωπικό ο οποίος σας γειώνει και σας κάνει ρεαλιστές.

Έρωτας: Η κρυφή σχέση ή η σκέψη ενός ατόμου που σας απασχολεί θα σας αλλάξει κατά κάποιο τρόπο την ολική σας θεώρηση. Και επειδή είναι μια περίοδος που κρίνεστε και γενικά περνάτε πολλές ανατροπές προσπαθήστε να ζήσετε και να μην αφήνετε κανέναν να σας επηρεάζει.

Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές αλλά δεν ξέρετε με ποιο τρόπο για αυτό θα παραμείνετε για λίγο απομονωμένοι για να πάρετε αποφάσεις. Επίσης οι μυστικές συζητήσεις και επαφές θα σας βοηθήσουν στο να κατασταλάξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχετε πολύ μεγάλη στήριξη και ασφάλεια και αυτό σας δίνει μια βοήθεια ώστε να κοστολογήσετε σωστά τα πράγματα.

Έρωτας: Επειδή έχετε κατά νου να προχωρήσετε με μια σχέση η οποία σας πηγαίνει και σας κάνει να νιώθετε καλά θα ήταν μια πολύ καλή ημέρα για να κάνετε σχεδιασμό και να ονειρευτείτε από κοινού ακόμα και για υλικά σχέδια που έχετε κατά νου. Η επαφή με Σκορπιό θα είναι καλύτερη γιατί θα υπάρχει ασφάλεια και από τις δυο πλευρές, το ίδιο και με τον Αιγόκερω.

Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές ημέρες όταν τα πράγματα είναι ευνοϊκά αυτά που ξεκινάτε με συνεταίρους και συνεργάτες βλέπετε ότι έχουν κάποια ανταπόκριση και μπορείτε να χαίρεστε για την σωστή σας επιλογή.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είναι αναγκαίο να γίνετε πρακτικοί και να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας γιατί λόγω της καριέρας σας μερικές φορές τα παραμελείτε όλα και δεν παίρνετε τις σωστές αποφάσεις.

Έρωτας: Μερικές φορές χρειάζεται να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στο πρόσωπο που είστε μαζί γιατί ίσως να έχετε εξαντληθεί από τις διάφορες υποχρεώσεις και να μην δίνετε την δέουσα σημασία.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές υποχρεώσεις και θα χρειαστεί να τις βάλετε σε μια προτεραιότητα χωρίς όμως να κολλήσετε και γίνετε υπερβολικοί σε τυπικότητα και όχι σε ουσία. Σας δίνεται η ευκαιρία να γίνετε πάντως προσεκτικοί και πρακτικοί με όλα τα οικονομικά που χειρίζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είναι πολύ καλή ημέρα για σας γιατί θα πάρετε και θα δώσετε και θα υπάρχει μια δικαιοσύνη και ένα σωστό αλισβερίσι μεταξύ όλων των σχέσεων σας. Το να γίνετε περισσότερο θετικοί και με εμπιστοσύνη θα σας κάνει καλό σε οτιδήποτε πάτε να ξεκινήσετε.

Έρωτας: Η καλή διάθεση επηρεάζει τα πάντα. Οπότε θα βρεθείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα μπορέσετε να έχετε μια πολύ καλή επικοινωνία. Επίσης μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο που πιθανόν να ταξιδεύει αρκετά. Ο Σκορπιός θα είναι πολύ θετικός και σας φλερτάρει με ένα τρόπο πολύ όμορφο.

Καριέρα & Οικονομικά: Ένα νομικό θέμα που σας απασχολεί μπορεί να λήξει με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης μια απάντηση που περιμένετε από ένα πρόσωπο για μια επαγγελματική συνεργασία θα σας δοθεί η ευκαιρία να την αναπτύξετε και να την κάνετε στα μέτρα σας. Πιθανόν να λάβετε χρήματα και να καλύψετε αρκετές τρύπες.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Χρειάζεστε να διατηρήσετε ισορροπίες και να μην χαλάσετε μια σχέση από μικρές παρεξηγήσεις. Το καλό είναι ότι με τον Αιγόκερω που είχατε κάποιες διαφορές θα τα βρείτε και θα κάνετε φιλότιμες προσπάθειες για να κρατήσετε την φιλία σας.

Έρωτας: Ανταποκρίνεστε πολύ θετικά στην σχέση με έναν Ταύρο. Επιτέλους σας παρουσιάζεται η ευκαιρία να περάσετε πολύ όμορφα αλλά όχι μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας αλλά και το να βγείτε, να απολαύσετε ένα όμορφο γεύμα. Ο αισθησιασμός σας θα πάει στα ύψη.

Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε σωστά για να κοντρολάρετε όλα σας τα οικονομικά σας θέματα τα οποία ίσως να προέρχονται από συνεργασίες με τρίτους ή ακόμα πληρωμές λογαριασμών για το σπίτι σας ή για ένα ακίνητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε πολλά προσόντα και όπλα τουλάχιστον την σημερινή ημέρα για να καταφέρετε να έρθετε κοντά με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Κάποιες κινήσεις που από μέρους σας αλλά με στόχο την κοινή εξυπηρέτηση και άλλων ατόμων θα γίνουν με ευχαρίστηση από την πλευρά σας.

Έρωτας: Είστε πολύ εύκολοι στο να ανοίξετε τα χαρτιά σας παρόλο που δεν έχετε να αντιμετωπίσετε και τα μεγάλα προβλήματα για σήμερα τουλάχιστον γιατί κάπως έχετε ηρεμήσει και τα βλέπετε από μια λογική σκοπιά όλα τα θέματα που έχετε από κοινού να λύσετε.

Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να κάνετε ακόμα και αγορές διαφόρων ειδών είτε αφορούν στο σπίτι είτε σε κάποια ηλεκτρονικά είδη. Επειδή θα έχετε μια απλοχεριά σήμερα καλύτερα να είστε συντηρητικοί με όλα σας τα θέλω. Όσοι περιμένατε κάποια χρήματα θα τα πάρετε άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είστε σε φάση αναθεώρησης και αναπροσαρμογής σε θέματα υλικά και πρακτικά. Επειδή μερικές φορές νιώθετε την έλλειψη και την απουσία αυτών των θεμάτων θα δείτε ότι θα τα καταφέρετε μια χαρά. Η βοήθεια ενός φίλου σε κάποια καθημερινά θέματα είναι πολύ επιβοηθητική.

Έρωτας: Αναστατώνεστε με ένα πρόσωπο, κυρίως αν είναι Ταύρος. Επειδή φοβάστε και οι δυο να δείξετε τα συναισθήματά σας ίσως να είστε περιορισμένοι στην έκφρασή σας. Η σχέση με Λιοντάρι μπορεί να δοκιμάζεται πάνω σε θέματα υλικά.

Καριέρα & Οικονομικά: Αν βάλετε τα πράγματα που σας αφορούν σε τάξη θα δείτε ότι θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα. Πάντως τώρα κάτι κινείται σε οικονομικό επίπεδο και θα δείτε ότι θα υπάρχουν αποτελέσματα. Αρκεί να είστε αισιόδοξοι και να πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Είστε οι νικητές μιας κατάστασης όσο δύσκολη και αν είναι. Το μόνο που θα πρέπει να προσέχετε είναι τα ξαφνικά γεγονότα που ίσως γίνονται τα οποία θα χρειαστεί να τα διαχειριστείτε με μια ψυχραιμία η οποία θα βοηθήσει στην σταθερότητα και την ασφάλεια που έχετε ανάγκη.

Έρωτας: Ανταποκρίνεστε με εύκολο τρόπο γιατί νιώθετε ευφορία και εσωτερική ασφάλεια. Η προσωπικότητά σας είναι πολύ σαγηνευτική και μαγνητική λόγω της Αφροδίτης που είναι στο ζώδιο σας για αυτό θα έχετε επιτυχίες μη αναμενόμενες.

Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε φάση που θέλετε να κάνετε κάτι καινούργιο και μπορεί να πάρετε βοήθεια από ένα πρόσωπο το οποίο θα σας βγάλει από ένα ξαφνικό αδιέξοδο. Πάντως θα εξασφαλίσετε μια επιτυχία την οποία δεν την περιμένετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχετε ανάγκη να ενημερωθείτε για να ξεφύγετε από λανθασμένες εντυπώσεις οι οποίες μερικές φορές σας σπρώχνουν να κάνετε λάθος κινήσεις. Για αυτό καλό είναι να γνωρίσετε τι ακριβώς κάνετε γιατί είστε μερικές φορές αγύριστα κεφάλια.

Έρωτας: Είστε σε μια φάση που αναζητάτε να κάνετε πράγματα για να αποδείξετε την αγάπη σας σε ένα πρόσωπο. Ίσως να κλωτσάτε και να μην θέλετε να κάνετε ακριβώς αυτό που σας υποδεικνύεται γιατί νιώθετε ότι εγκλωβίζεστε. Ο Καρκίνος θα είναι πολύ κοντά σας.

Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να εξασφαλιστείτε έναντι κάποιων συνεργατών οι οποίοι μπορεί να μην σας φέρονται και πολύ σωστά. Για αυτό θα πρέπει να είστε περισσότερο διπλωμάτες και να μην τσακωθείτε για να τα λύσετε πιο εύκολα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είστε σε φάση που θα εντοπίσετε μια έντονη πραγματικότητα η οποία είναι με το μέρος σας. Οι φίλοι σας είναι ένα στήριγμα που σας βοηθά στο να κάνετε καινούργιες γνωριμίες ακόμα και υψηλού επιπέδου.

Έρωτας: Υπάρχει μια συγκρατημένη τύχη και αισιοδοξία η οποία όμως σας σπρώχνει το να κάνετε δηλώσεις κυρίως για θέματα μέλλοντος και γάμου. Μια νέα γνωριμία από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα είναι πολύ καλή για σας.

Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που θα μπορούσατε να κάνετε άλλες φορές και επειδή νιώθετε δυνατοί θα συζητήσετε για μια συνεργασία η οποία θα πάει πολύ καλά. Πιθανόν να σας αποφέρει και χρήματα τα οποία θα βοηθήσουν στο να αποπληρώσετε κάποιες υποχρεώσεις.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: