ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Κύπελλο Ελλάδας: Πανιώνιος - Αιγινιακός 3-0 [video]

Μπορεί στο πρώτο παιχνίδι να παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και να ηττήθηκε, αλλά στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης απέδειξε πως είναι το...
φαβορί και πήρε τελικά την πρόκριση.
Οι παίκτες του Παναγόπουλου έδειξαν τις διαθέσεις τους από την αρχή και τελικά έφτασαν στη νίκη με 3-0, που ήταν φυσικά αρκετή για να τσεκάρουν το εισιτήριο για τους "8" του θεσμού, εκεί που θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ. Ο Γιάννου άνοιξε το σκορ, ο ανεβασμένος Λάσνικ έδωσε σκορ πρόκρισης και ο Κούρντι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Ο Πανιώνιος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο α' μέρος, δείχνοντας αποφασισμένος να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση. Ο Γιάννου στο 7' έριξε την προειδοποιητική βολή και στο 17' με σουτ από πολύ πλάγια θέση άνοιξε το σκορ, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Στα επόμενα λεπτά ο Αιγινιακός προσπάθησε να φανεί απειλητικός, αλλά ο Πανιώνιος διατήρησε τον έλεγχο. Στο 31' ο Κούρντι με σουτ από πλάγια ανάγκασε τον Τόλιο να πέσει στη γωνιά του και να μπλοκάρει, αλλά στο 43' δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στο σουτ του Λάσνικ, που έγραψε το 2-0, δίνοντας πλέον σκορ πρόκρισης.

Ελάχιστες φάσεις και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα είχε το δεύτερο ημίχρονο στο οποίο ο Πανιώνιος ήταν και πάλι ανώτερος. Ο Αιγινιακός δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά τον Ανέστη, αλλά οι κυανέρυθροι δεν πετύχαιν τον τρίτο γκολ και το εύθραυστο 2-0 έδινε ελπίδες στους φιλοξενούμενους, που έψαχναν ένα γκολ.

Ενα επικίνδυνο σουτ του Μίτροβ ανησύχησε τον Ανέστη, αλλά ο Κούρντι στο 86' έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες του Αιγινιακού. Ο αμυντικός του Πανιωνίου διαμόρφωσε με μονοκόμματο σουτ το τελικό 3-0 και σφράγισε την πρόκριση για την ομάδα του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ): Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Κούρος (73' Ζαχαράκης), Μητρόπουλος, Κούρντι, Κολοβός (80' Μπούζας), Λάσνικ (46' Παντίδος), Αραβίδης, Γιάννου.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ): Τόλιος, Κιβρακίδης, Σαμαράς, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Ζούρκος (75' Καρακατσάνης), Δεμηρτζόγλου (55' Κουτσοσπύρος), Πέντα, Μιτρόβ (84' Κυνηγόπουλος), Γκέσιος.

                                   
Οι διασταυρώσεις στους "8"
ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης
Ολυμπιακός– Ατρόμητος
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου
ΟΦΗ – Πανιώνιος
sport.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις