ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

«Απαγορευμένη αγάπη»: Τα νέα επεισόδια (6o επεισόδιο ~Α΄& Β' Μέρος~ 7o ~Α' & Β' Μέρος~ 8o ~ Α' Μέρος~)

Ο ταγματάρχης Μεχμέτ, τσακώνεται με τον γαμπρό του, Ριζά, ο οποίος είναι βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος...

ΑΝΤ1: Καθημερινά στις 17:50

Δευτέρα 27/1
6o επεισόδιο ~Α΄ Μέρος~

Ο ταγματάρχης Μεχμέτ, τσακώνεται με τον γαμπρό του, Ριζά, ο οποίος είναι βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος. Προσπαθεί να πάρει τον γιο του, που τον φιλοξενούν και να φύγει. Ο Αχμέτ και η Μισέλ ξεκινούν τα διαδικαστικά για τον αρραβώνα τους μπροστά στα μάτια της Γιασεμίν. Ο Νετζντέτ παίρνει θάρρος από την όλη κατάσταση και αποφασίζει ν' αποκαλύψει τα αισθήματά του. Όμως μια απρόσμενη εξέλιξη στη σχέση ανάμεσα στη Γιασεμίν και του Αχμέτ αλλάζει τα δεδομένα.

Τρίτη 28/1
6o επεισόδιο ~B' Μέρος~

Τετάρτη 29/1
7o επεισόδιο ~Α' Μέρος~

Εξαιτίας της ομίχλης ακυρώνονται όλα τα δρομολόγια προς το νησί. Έτσι η Γιασεμίν αναγκάζεται να διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο που της έκλεισε δωμάτιο ο πατέρας της. Παρέα με τον Αχμέτ, χόρεψαν και αργότερα πήγαν για ύπνο. Η Γιασεμίν, που κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του Αχμέτ μετά από χρόνια, κάνει κάτι παράτολμο και χτυπάει την πόρτα του. Είναι άγνωστη η τροπή που θα πάρει η όλη ιστορία, αφού ο Αχμέτ κάνει πρόταση γάμου στη Μισέλ...

Πέμπτη 30/1
7ο επεισόδιο ~Β' Μέρος~

Παρασκευή 31/1
8o επεισόδιο ~ Α' Μέρος~

Η κατάσταση του Νετζντέτ είναι δραματική, αφού έχει καταλάβει ότι το άτομο που αναφερόταν στο ημερολόγιο η Γιασεμίν δεν ήταν ο ίδιος, αλλά ο Αχμέτ. Δε θα είναι καθόλου εύκολη η σύνδεση μεταξύ των δύο νέων, αφού οι οικογένειές τους απομακρύνονται όλο και περισσότερο. Τα πρώτα βήματα για την επανάσταση έχουν ήδη γίνει. Ο ταγματάρχης Μεχμέτ δέχεται μια απρόβλεπτη πρόταση. Ένα ακόμη εμπόδιο στη σχέση της Γιασεμίν και του Αχμέτ έχει εμφανιστεί.

vipnews
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις