ΣΙΝΕ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Καστοριά: Οι άνθρωποι της νέας διοίκησης – Ποιοι θα καλύψουν τα χρέη...

Αποχωρεί ο πρόεδρος των «γουναράδων» μετά από ενάμισι χρόνο και ήδη είναι έτοιμη η διάδοχη κατάσταση, με γηγενείς επιχειρηματίες, που είναι μια ανάσα από την ανάληψη των ηνίων.
Γυρνά σελίδα η Καστοριά και...

μπαίνει σε νέα εποχή, αφού ο Παναγιώτης Ουσταμπασίδης παραδίδει τα σκήπτρα της διοίκησης. Η ιστορική αλλαγή αποφασίστηκε σε τεταμένο κλίμα και αντιπαραθέσεις στη γενική συνέλευση το βράδυ της Πέμπτης.Ο έμπειρος παράγοντας ανακοίνωσε το τέλος εποχής και την αποχώρησή του και ότι είναι μια ανάσα από την οριστική συμφωνία για την αλλαγή στο καθεστώς (μένουν τα τυπικά), αφού βρέθηκε η διάδοχη κατάσταση για τα κοινά των «γουναράδων». Η ιστορική ακριτική ομάδα αλλάζει ρότα, με μια ομάδα γηγενών επιχειρηματιών, που θα καλύψει τα χρέη που υφίστανται (περίπου 14.000 ευρώ), ενώ οι ανακοινώσεις θα γίνουν τις επόμενες ώρες (ίσως μετά το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με την Κοζάνη).

Μπροστά ο Τηλαβερίδης

Κάποιοι «άφθαρτοι» παράγοντες θα κινούν τα νήματα (αποδεκτοί από την τοπική κοινωνία), όπως ο Δημήτρης Τηλαβερίδης, που μίλησε στη συνέλευση και φαίνεται πως μπαίνει «μπροστά», κάνοντας λόγο «για τεχνοκράτες παράγοντες, που θα δώσουν έμφαση στη διαφάνεια», καθώς και οι κ.κ. Σιώπης και Παπαγεωργίου).
Αλλά και κάποιοι γνώριμοι, όπως ο Μπάμπης Τσάπας (ήταν πρόεδρος στα Γραμμοχώρια), ο Ηλίας Τοκατλίδης και Γιάννης Μιχάλτσες (πρώην γενικός αρχηγός), που μετέχουν επίσης στην κίνηση. Κοντά στη νέα προσπάθεια δήλωσε ότι θα ταχθεί και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς, Κώστας Γκίτσιος, ενώ αβέβαιο μετά από αυτές τις εξελίξεις είναι το μέλλον του προπονητή Ανδρέα Λέτσιου, που ανέλαβε πριν λίγες μέρες.


Στα αγωνιστικά, για το κυριακάτικο ματς δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Τούλιος, ο τραυματίας Ποπζαφίροφ (μέση), ο γκολκίπερ Σαραφιανός (έχει υψηλό πυρετό), ενώ αμφίβολος είναι ο Βελλίδης.

Θεόφιλος Ψυχογιός

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ αξια.ΤΟΣΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ. ΚΡΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

mhpos se xalah poy brhke megalyterh omada na paei apo thn dikia soy....?etsi...etsi...me thn kakia na mhnete.....aaa...kai ephdh mallon mporei na kseris...under...h...over to matsaki thn khriakh....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΜΠΟΡΕΙ under ΜΠΟΡΕΙ over.

Ανώνυμος είπε...

μην αναρωτιεστε ρε παιδια.....ρωτηστε τον μεγαλοπαραγοντα..και τον προπονητη και θα μαθετε....